DOLAR 32,2204
EURO 35,1409
ALTIN 2.464,34
BIST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 25°C
Az Bulutlu
Antalya
25°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 28°C
Paz 27°C
Pts 28°C

700 güreşçi Feslikan Er Meydanına çıkacak.

ANTALYADAILYNEWS

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, bu yıl 22’incisi düzenlenecek olan Feslikan Yaylası Yaz Şenlikleri’nin 27-28 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirileceğini söyledi. 27 Temmuz Cumartesi günü Ümran Özdemir konseri ile başlayacak şenliklerde Kıraç, Antalyalılar ile buluşacak. 28 Temmuz Pazar günü 50’si başpehlivan, 700 güreşçi Feslikan Er Meydanına çıkacak.

ARA REKLAM ALANI

22. FESLİKAN YAZ ŞENLİKLERİ

Antalya’ya 44 kilometre uzaklıkta, bin 800 rakımda gerçekleştirilen Feslikan Şenlikleri yine dolu dolu geçecek. Şenlikler, 27 Temmuz Cumartesi günü saat 20.00’de Türk Halk Müziği sanatçısı Ümran Özdemir ve Anadolu Rock müziğinin güçlü sesi Kıraç konseriyle başlayacak.

22. Feslikan Yaz Şenlikleri 27-28 Temmuz’da

28 Temmuz Pazar günü ise 50’si başpehlivan yaklaşık 700 pehlivan Feslikan Er Meydanı’na çıkacak. 658’inci Tarihi Kırkpınar Başpehlivanı Ali Gürbüz’ün yanı sıra Türkiye’nin önemli başpehlivanları Orhan Okulu, İsmail Balaban, Furkan Durmuş Altın, Nedim Gürel, Hamza Köseoğlu, Mehmet Yeşilyeşil gibi başpehlivanlar Feslikan Er Meydanı’nda güreş severlerle buluşacak.

ŞENLİĞE TÜM ANTALYALILAR DAVETLİ

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, tüm Antalyalıları şenliğe davet etti. Başkan Semih Esen, “Konyaaltı’mızın ilk başkanı Hasan Talşık zamanında başlatılan Feslikan Yaylası Yaz Şenliklerimiz bir gelenek olarak yıllardır gerçekleştiriliyor. Şenliklerimiz her yıl olduğu gibi yine dolu dolu geçecek. Ümran Özdemir ve Kıraç konseriyle başlayacak şenliklerimizin ikinci gününde 700 pehlivan güreş tutkunları ile buluşacak” dedi.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.