DOLAR 32,2328
EURO 35,0724
ALTIN 2.526,39
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 28°C
Az Bulutlu
Antalya
28°C
Az Bulutlu
Paz 26°C
Pts 28°C
Sal 28°C
Çar 26°C

Antalya Bülten- 09.05.2024

ARA REKLAM ALANI

Son 24 saatte Antalya’da öne çıkan gelişmeler;

  • İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Antalya merkezli 2 ilde “Mahzen-41” operasyonları düzenlendiğini ve elebaşılığını Umut Ayaz’ın yaptığı “Ayazlar” olarak bilinen Organize Suç Örgütü çökertildiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya, operasyonlarda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 9 şüphelinin yakalandığını bildirdi.
  • Türkiye’nin ilk tarım fuarı olarak nitelendirilen Hasyurt Tarım Fuarı, bu yıl 27’nci kez Antalya’nın Finike ilçesinde açıldı. Antalya Valisi Hulusi Şahin, fuarın açılışında yaptığı konuşmada, tarım denilince akla Antalya’nın geldiğini söyledi. Tarım sektörünün üreticiler sayesinde başarılı olduğunu vurgulayan Şahin, “Kışın Türkiye’nin tüm yerlerine sebze ve meyve gönderiyorsunuz. Portakalın bu yıl durumu biraz iyi değil. Tarımı artık bilinçli yapmalıyız. Planlı ve bilinçli üretim her zaman para kazandırır. Bereketli topraklara sahipsiniz.” dedi.
  • AKDENİZ Üniversitesi ve Antalya Büyükşehir Belediyesi arasında imzalanan iş birliği protokolüyle yapımına başlanan Akdeniz Üniversitesi Katlı Otopark Projesi’nde sona gelindi. Katlı otopark projesi 4 kattan oluşuyor ve toplam 54 bin 400 metrekare inşaat alanına sahip. Aynı zamanda afet acil toplanma alanı olarak da kullanılacak proje kentin önemli bir ihtiyacına da cevap verecek.
  • ANTALYA’nın Korkuteli ilçesinde İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından düğün, nişan, asker eğlencesi gibi etkinliklerde silahla ateş edilmemesi ve can kayıplarının önlenmesi amacı ile Güvenli Düğün Projesi sunumu yapıldı. Toplantıda asayişi sağlamaya yönelik güvenlik tedbirleri, düğün ve asker uğurlamasında silahla ateş edilmesini önlemeye yönelik tedbirler görüşüldü.
  • Antalya’da 60 yaş üstü vatandaşlar model uçak yapımını öğreniyor. Aladdin Keykubat Üniversitesi ve Türk Hava Kurumu Alanya Şube Başkanlığınca düzenlenen model uçak başlangıç kursu açıldı. Kursa 60 yaş üstü kursiyerler katılırken, kursiyerler model uçak yapımını öğrenmeye başladı.
  • 2023 yılına damga vuran Filenin Sultanları, yeni başarılar için Milletler Ligi’nde parkeye çıkıyor. Bu yıl üç farklı ülkede düzenlenecek Milletler Ligi’nin ilk etabına Antalya ev sahipliği yapıyor.
  • Türkiye Kadın Voleybol Takımı, ilk maçında Japonya ile karşı karşıya gelecek. İlk hafta Türkiye’nin rakipleri arasında Hollanda, İtalya, Fransa gibi önemli takımlar bulunuyor.
  • Antalya Spor Salonu’nda oynanacak mücadeleler saat 20:00’da başlayacak. Filenin Sultanları’nın maç programı da belli oldu. Ay-Yıldızlılarımız 15 Mayıs Çarşamba günü Japonya ile 16 Mayısta Hollanda, 18 Mayısta İtalya ve 19 Mayısta Fransa ile karşılaşacak.

Yarın görüşmek üzere…

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.