DOLAR 32,9449
EURO 35,7631
ALTIN 2.529,53
BIST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 38°C
Açık
Antalya
38°C
Açık
Paz 38°C
Pts 38°C
Sal 37°C
Çar 35°C

Antalya Bülten- 16.05.2024

Günaydın, son 24 saatte Antalya’da öne çıkan gelişmeler şu şekilde;

ARA REKLAM ALANI

  • Antalya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sosyal medya kanalları üzerinden uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen şahıslara yönelik 32 adrese eş zamanlı  operasyon düzenledi.  Operasyonlarda, (42) şahıs hakkında Uyuşturucu Ticareti Yapmak ve Sağlamak Suçundan, (4) şahıs hakkında 2313 SKM İzinsiz Kenevir Bitkisi Yetiştirmek suçundan, (29) şahıs hakkında Kullanmak için Uyuşturucu Madde Satın Almak, Kabul Etmek ve Bulundurmak suçundan TAHKİKAT BAŞLATILDI…
  • Antalya’da kent içi ulaşım ücretlerine yüzde 33 zam geldi. Yeni tarifeye göre tam ücret 20 TL olurken, emekli ve öğretmen 19 TL, öğrenci 10 TL ödeyecek. Kredi kartıyla biniş ücreti ise 25 TL olacak.
  • Turizmin başkenti Antalya, 3 fay zonunun tehdidi altında. Açıklama Bilim Akademisi Üyesi, Jeolog ve Deprem Bilimci Prof. Dr. Naci Görür’den geldi. Prof. Dr. Naci Görür Antalya’yı etkileyecek 3 fay zonunda stres biriktiğini söyledi. Fethiye-Burdur, fonuna dikkat çeken Görür, “Burada olabilecek bir deprem 100 kilometre çapındaki bir alana afet boyutunda zarar verebilir” uyarısında bulundu.
  • Antalya’nın Kemer ilçesinde 118 düzensiz göçmen yakalandı. Kemer İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Çıralı Maden Koyu’nda düzensiz göçmenlerin bulunduğu bilgisi üzerine çalışma başlattı. Ekipler, plaja yakın bölgede aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu 118 düzensiz göçmeni yakaladı. Afganistan, İran ve Irak uyruklu oldukları tespit edilen düzensiz göçmenlerin Maden Koyu’nda tekne ile açılarak Fransa’ya gitmek istedikleri öğrenildi.
  • Tiyatro doğduğu topraklarda yeniden canlanıyor’ temasıyla bu yıl 14’üncü kez düzenlenen Antalya Uluslararası Tiyatro Festivali, 17 -27 Mayıs tarihleri arasında sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Festival cuma günü saat 20.00’de dünyaca ünlü İspanya Orthemis Orkestrası’nın “Concerto a Tempo d’Umore” gösterisiyle perdelerini açacak.
  • Mayıs ayı Antalya’da kültür sanat etkinlikleri ile geçiyor. Ünlü yazar Anton Pavloviç Çehov’u konu alan Çehov Makinesi’ adlı oyun, 18 Mayıs Cumartesi saat 20.00’de Antalya AKM Aspendos Salonu’nda seyirciyle buluşuyor.
  • Antalya‘nın Serik ilçesinde 20 Mayıs- 1 Haziran tarihleri arasında 13 ülkenin milli takımlarının katılımıyla düzenlenecek 10. İşitme Engelliler Avrupa Futbol Şampiyonası’nın lansmanı yapıldı. Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Kerim Vural,, “Antalya sadece Türkiye’nin değil, dünyanın en önemli turizm merkezlerinden biri. Tarihi ve doğal güzellikleri, misafirperver insanları ve spor etkinlikleri için ideal alt yapısıyla ünlü bir şehrimiz” ifadelerini kullandı.
  • A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Milletler Ligi’nin Antalya etabında oynanan ilk maçında Japonya’ya 3-2 yenildi. 22 maçlık galibiyet serisi sona eren Filenin Sultanları, ilk haftanın ikinci maçında bugün saat 20.00’de Hollanda ile karşılaşacak. Milli takımın bu mücadelesi, TRT SPOR Yıldız’dan canlı yayınlanacak.

Yarın görüşmek üzere…

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.