DOLAR 32,2081
EURO 34,8604
ALTIN 2.444,95
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 23°C
Hafif Yağmurlu
Antalya
23°C
Hafif Yağmurlu
Paz 27°C
Pts 26°C
Sal 24°C
Çar 25°C

TÜRKİYE’NİN EN İYİ ÇİÇEKÇİLERİ

ANTALYADAILYNEWS

A+
A-

Her yıl aralıksız eğitim seminerleri düzenliyorlar. Ve bu seminerlerde hem hafızalarını tazeliyorlar hem de yeni üyelerin sisteme daha hızlı entegrasyonunu sağlıyorlar. Daha da önemlisi 81 ilde aynı standartta aynı kalitede çiçeklerin sahiplerine ulaşmasını. 2013 yılında kurulan Çiçek Filosu 7 yıldır Türkiye’nin her yerine sevgi taşımaya devam ediyor.

ARA REKLAM ALANI

ÇİÇEKÇİLİĞİN EN’LERİ ÖDÜL TÖRENİ

Türkiye genelinde 1300 üyesiyle faaliyet gösteren Çiçek Filosu Geleneksel Çiçekçiliğin En’leri Ödül Töreni‘nin 6’ncısı, Antalya’da yaptı. Çiçek Filosu Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Başaran, yönetim kurulu üyeleri ve Çiçek Filosu üyelerinin katılımıyla gerçekleşen gecede 7 ana kategori ve 8 alt olmak üzere 15 kategoride yılın en iyilerine ödülleri verildi.

ÇİÇEK ŞOV NEFES KESTİ

Ödül gecelerinin klasiği haline gelen çiçek şov yine nefes kesti. Türkiye’ nin en iyi çiçekçileri bir kez daha gözleri kapalı en güzel çiçek aranjmanını yapmak için yarıştı. En büyük ödül Muş ve Bingöl’e gitti. Onlarda ödüllerini kahraman Mehmetçiğimize gönderdi. Hayrullah Alpay ve Yavuz Taşdemir’in yaktığı ateş kısa sürede bir meşaleye dönüştü. En mutlu haber gecenin sonunda geldi. Çiçek Filosu Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Başaran ; “Çiçek Filosu olarak toplam 20 Bin lira Mehmetçiğimize bağışladık “dedi.

HEM EĞLENDİLER HEM DE ÖĞRENDİLER

Türkiye Çiçekciler birliği (TÇB) Çiçek Filosu‘na kayıtlı Türkiye‘nin 81 ilinden gelen 300 e yakın çiçekçi 2 gün boyunca hem eğlendi hem öğrendi. Gün boyu süren farklı etkinliklerle birbirleriyle bol bol sohbet etti kaynaşma imkanı buldu.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.