DOLAR 32,2456
EURO 34,6607
ALTIN 2.395,89
BIST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 24°C
Az Bulutlu
Antalya
24°C
Az Bulutlu
Per 28°C
Cum 21°C
Cts 22°C
Paz 25°C

TEMMUZ SONUNDA AÇILACAK

ANTALYADAILYNEWS

A+
A-

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek 3. Aşama Raylı Sistem Hattı’nda devam eden çalışmaları yerinde inceledi. 31 Mart seçimleri öncesinde açılan Varsak-Otogar güzergâhındaki seferlerin seçimlerin ardından yüklenici firma tarafından teknik testlerin yapılması amacıyla durdurulduğunu vurgulayan Başkan Böcek, “Temmuz ayı sonu itibariyle 3. Aşama Raylı Sistem Otogardan Varsak’a kadar açılmış olacak” dedi.

ARA REKLAM ALANI

SİSTEM TEKNİK TESTLERDEN GEÇİYOR

Trafik ve yolcu güvenliği açısından sistemin teknik anlamda 28 testten geçmesi gerektiğine dikkat çeken Başkan Böcek, “28 test can ve mal güvenliği açısından son derece önemliydi. Ben mazbatamı almadan önce burası yüklenici firma tarafından durdurulmuştu. Biz de arkadaşlarımızla birlikte hemen toplantılarımızı yaptık ve sürece hız verdik” dedi.

TESTLER TEMMUZ SONUNDA TAMAMLANACAK

Başkan Böcek, Temmuz ayı sonu itibariyle 3. Aşama Raylı Sistem Hattı’nın Otogar’dan Varsak’a kadar olan bölümünün açılmış olacağını belirterek, “Bütün çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Allah kaza bela vermeden hayırlısıyla sevgili Kepezli hemşehrilerimizin hizmetine Temmuz ayı sonunda inşallah açmış olacağız. O zamana kadar da 28 test tamamlanmış olacak” diye konuştu.

OTOGAR-ÜNİVERSİTE ARASINDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

3. Aşama Raylı Sistem Hattı’nın Varsak’tan Zerdalilik’e kadar olan toplam uzunluğunun 24,4 km olduğunu ifade eden Başkan Böcek, hattın geri kalanı için de çalışmaların devam ettiğini söyledi. Başkan Böcek, “Otogarı geçince tünelin çalışmaları devam edecek. Akdeniz Üniversitemizden ve Meltem’den nostalji tramvayı hattına ulaşıp toplamı 24,4 km olan çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.