DOLAR 32,5391
EURO 34,7808
ALTIN 2.400,16
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 25°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
25°C
Parçalı Bulutlu
Per 29°C
Cum 24°C
Cts 21°C
Paz 24°C

Salih Çiftci, MHP’den aday adayı oldu!

A+
A-

Dr. Devlet Bahçeli’nin hayır duası ile yola çıktı

Manavgat’ın sevilen iş adamlarından, önceki dönem MHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Salih Çiftci Manavgat Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yaptı. Başvuru evraklarını Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezinde Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’a teslim eden Çiftci, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’den hayır duası ile yola çıktı.

ARA REKLAM ALANI

Manavgat Belediye Başkan A. Adaylığı başvurusunu yaptı

Manavgat’ta MHP tabanı olmak üzere iş ve siyaset dünyasının etkin isimlerinden İş insanı, Salih Çiftci, ara vermeden siyasi çalışmalarını sürdürüyor. Milliyetçi Hareket Partisi’nde yerel seçimler için hazırlıklar hız kesmeden devam ederken Manavgat’ta eğitim, spor ve iş camiası tarafından özellikle yakinen tanınan Salih Çiftci, 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için aday adaylığı başvurusunu yaptı.

‘Manavgat’ın hak ettiği yere gelmesi için canla başla çalışacağım’

Partisinin genel merkezine giden İş insanı Salih Çiftci, MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’a adaylık başvuru dosyasını teslim ederek bir takım görüşmeler yaptı. Daha sonra MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi de ziyaret eden MHP Manavgat Belediye Başkan Aday Adayı Salih Çiftci, Devlet Bahçeli’ye Cumhuriyet’in 100. Yılına özel hazırladığı “Manavgat’ta 100. Yıl Coşkusu” isimli kitabını hediye etti. Devlet Bahçeli’nin elini öpüp hayır duasını aldığını söyleyen Salih Çiftci, Manavgat’a birlik ve beraberlik getireceğini, Manavgat’ın hak ettiği yere gelmesi için canla başla çalışacağını dile getirdi.

‘Ocağımızın ateşini Cumhur İttifakı ruhuyla Manavgat’ta yeniden yakacağız’

31 Mart yerel seçimde yeni bir dönem için ilk adımı attıklarını ifade eden Salih Çiftci, Cumhur İttifakının kazanması için elinden gelen gayreti göstereceğini söyledi.

Salih Çiftci, “Aziz memleketimizin istikbali için çalışma ve mücadele etme yolunda gönül sofranıza ve hayır dualarınıza talip olduğumu ifade ediyorum. Bilge Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin; “Ortak inanç ve şuurla, kutlu ülküler doğrultusunda kenetlenmiş iman neferleriyiz ve Türkiye’nin aşılamayacak, hisarları yıkılamayacak irade kalesiyiz” sözünden aldığımız ilhamla yola çıkıyoruz. Ülküsüyle büyüdüğüm şanlı davamızın bir parçası olarak yerel seçimlerde beşiğimiz, otağımız ve yuvamız olan Milliyetçi Hareket Partisi, Cumhur İttifakı ile beraber Manavgat’ta yeniden bayrağı eline alacak. Ve Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi; ‘Uygarlık yolunda başarı yenileşmeye bağlıdır’. Uygar bir kent ülküsü ile yenileşmeye, yeniden Milliyetçi Hareket Partisi’ne diyerek ocağımızın ateşini Cumhur İttifakı ruhuyla Manavgat’ta yeniden yakacağız” dedi.

‘Cumhur İttifakıyla Manavgat’ı hak ettiği yerlere getireceğiz’

Manavgat’a hak ettiği değerleri yeniden kazandıracağını ifade eden Çiftci, “Derdimiz ve davamız siyasi bir mevzi kazanmanın çok ötesinde, tarihimizin, ecdadımızın ve ülkümüzün bizlere yüklediği sorumluluk gereği Manavgat’ımız için gece gündüz demeden, yılmadan ve yorulmadan çalışmak, şehrimizi tepeden tırnağa kalkındırmak, tüm şehirlerimize örnek olacak bir yerel yönetim modelini gururla sergilemektir. Cumhur ittifakı olarak üretken, büyüyen ve gelişen, hizmet odaklı şeffaf ve gönül belediyeciliği adı altında hizmet sunmaktır. Daha yaşanabilir, tercih edilen bir kent haline getirmektir. Cumhur İttifakı ruhuyla Manavgat’ta Milliyetçi Hareket Partisi’ni güçlendireceğiz. Tüm geçmiş değerlerimiz ile birlikte çalışarak Cumhur İttifakıyla Manavgat’ı hak ettiği yerlere getireceğiz.” ifadelerini kullandı.

Salih Çiftci kimdir ?

İlk, Orta ve Lise eğitimini Manavgat’ ta tamamlamıştır. 1997 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi’nde İşletme Bölümünü bitirmiş olup, 2003 yılında Anadolu. Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde yükseköğrenimini tamamlamıştır.

Sakarya Üniversitesi’nde Bağımsız Denetmen Belgesini alarak Mali Denetçilik yapmaktadır. Manavgat’ta çok sayıda işletmeye de Mali Müşavirlik hizmeti vermektedir. Kurmuş olduğu firmalarla inşaat, tekstil, sigorta ve kimya sektöründe grup şirketler sahibi olarak, yerelde önde gelen firmalar arasında yer almaktadır. Manavgat’ta 2010-2013 yılları arasında Sarılar Belediyesi Futbol Spor Kulübü Başkanlığı, Manavgat Mali Müşavirler Odası’nda yönetim kurulu üyeliği yapmakta olup, birçok sosyal sorumluluk ve kültürel destek projelerini gerçekleştirmiştir.

Yerel Kurum ve Kuruluşlarla işbirliği yapılarak, Manavgat ilçemizde özellikle eğitim üzerinde etkinlikler düzenleyip, çeşitli alanlarda ödüllü yarışmalar, eğitim yardımları, proje ve programlar yaparak, kalıcı eserler üretmiştir.

28 yıldır siyasetin içerisinde aktif olarak görev almıştır. 2009-2014 yılları arasında Manavgat Belediyesi Meclis Üyesi, 2010 yılında Manavgat İlçe Teşkilatı Kurucular Kurulu Üyesi ve Manavgat İlçe Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi, 2015 yılında Manavgat İlçe Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, 2016 yılında Antalya İl Kurucular Kurulu Üyesi ve Antalya İl Yönetim Kurulu Üyesi, 2017 yılında Antalya İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Merkez Üst Kurul Delegesi, 2019 yılında Antalya Manavgat Belediye Başkan Aday Adayı ve 2020 Genel Merkez MYK Aday Adaylığı yapmıştır.

Uzakdoğu, Afrika ve Avrupa ülkeleri başta olmak üzere 22 yurtdışı iş gezisi yapan Salih Çiftci, Almanca ve İngilizce biliyor. Çiftci, 1977 Manavgat doğumlu evli ve iki çocuk babasıdır.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.