DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 24°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
24°C
Parçalı Bulutlu
Cts 25°C
Paz 27°C
Pts 25°C
Sal 24°C

Manavgat’ta Sanatta Eğitimin Adresi: May Sanat Akademi

Manavgat, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı May Sanat Akademi’nin düzenlediği coşkulu bir etkinlikle kutladı. Akademi, sanatı ve eğlenceyi bir araya getirerek çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı.

ARA REKLAM ALANI

23 Nisan ruhunu sanatla birleştirdi

Jonklör gösterileri, yüz boyama ve çizgi film kahramanlarıyla dans gibi birbirinden renkli aktivitelerle dolu program, çocukların ve ailelerinin yüzünü güldürdü. Kırmızı-beyaz balonlar ve rengarenk yüz boyaları ile şenlenen akademi, 23 Nisan ruhunu sanatla birleştirdi.

May Sanat Akademi’nin kurucu müdürü Mazlum Yegin, iki yıl önce iki öğrenciyle başlayan yolculuklarının bugün 220-240 öğrenciye ulaştığını ve Manavgat için önemli bir eğitim ihtiyacını karşıladıklarını belirtti. Yegin, “İçeriği güzelleştirmeye ve Manavgat için en iyisini yapmaya çalıştık. Çocuklar ve velilerimiz için en güzeli olsun istedik,” dedi.

Yaş sınırı yok!

Akademi, 4 yaşından 70 yaşına kadar her yaştan sanatsevere kapılarını açıyor. 14 öğretmen ile piyano, keman, gitar, klarnet, saksafon ve ukulele gibi birçok enstrümanın yanı sıra resim dersleri de veriliyor. Ayrıca, enstrüman satışı da yapılan akademi, sanat eğitiminde bir merkez haline gelmiş.

Yegin, “En küçük öğrencimiz 4 yaşında ama yaş sınırımız yok. Manavgat sanatı seviyor ve biz de bu sevgiyi eğitimlerimizle destekliyoruz,” diyerek eğitimlerin her yaştan insan için erişilebilir olduğunu vurguladı.

23 Nisan’da düzenlenen etkinlik, May Sanat Akademi’nin toplum içindeki sanat ve kültür misyonunu pekiştirdi. Manavgat’ta sanat eğitimine olan ilgi ve ihtiyacı gözler önüne seren bu başarı, akademinin gelecekte de sanatın ve eğlencenin buluşma noktası olacağını müjdeledi.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.