DOLAR 32,2467
EURO 34,6553
ALTIN 2.398,66
BIST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 24°C
Az Bulutlu
Antalya
24°C
Az Bulutlu
Per 28°C
Cum 21°C
Cts 22°C
Paz 25°C

NASHIRA HOTEL’DEN RECEP İVEDİK 7 ÇAĞRISI

Recep İvedik film serisinin ilki 2008 yılında Antalya- Manavgat’ta bulunan Nashira Hotel’de çekildi. Sinemaseverlerin yoğun ilgi gösterdiği film hem izleyici hem de hasılat rekoru kırdı. Manavgat bu yıl Cumhuriyet tarihinin en büyük yangın afetini yaşadı. Bölge ekonomisi afetten olumsuz etkilendi. Nashira Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aydoğan Recep İvedik serisinin 7’inci filminin yeniden Antalya’da çekilmesi için Şahan Gökbakar’a çağrıda bulundu.

A+
A-

RECEP İVEDİK

Kimine göre maganda kimine göre halktan biri dürüstlük sembolü, Recep İvedik, kendi deyimiyle agresif, kompleksli; ama özünde kedi gibi uysal bir insan.

ARA REKLAM ALANI

NASHİRA HOTEL’DEN RECEP İVEDİK’E VEFA

Recep İvedik film serisinin ilkini izlemeyen neredeyse kalmadı ülkemizde .Bulduğu cüzdanı sahibine bizzat ulaştırmak için İstanbul’dan Antalya’ya uzanan yol maceraları, Yardım severliği, kara ambar kamyoncular derneği.ve çocukluk aşkıyla karşılaştığı Nashira Hotel’de ki kahkahaya boğan diyalogları . 13 yıl sonrasında dahi hiç unutulmadı, unutturulmadı. Filmde ki Muhsin beyin koltuğunda gerçekte Hüseyin Aydoğan oturuyor ve .Recep İvedik’i Nashira Hotel’de hala gururla yaşatıyor.

NASHİRA HOTEL’DE KAHKAHANIN ADI HALA RECEP İVEDİK

Naşira Hotelde Recep İvediK’ i yaşatmak sadece resmini duvara asmaktan ibaret sanılmasın. Filmdeki replikler animasyon gösterilerinde yarışmalara dönüşüyor. En iyi Recep İvedik taklidi yapan en güzel hediyelerle ödüllendiriliyor. Otele gelmeden Recep İvedik tiplemelerine çalışalar büyük avantaj sağlıyor.

‘RECEP İVEDİK ODASI YOK SATIYOR’

Tesisin eşsiz lokasyonu, doğası, hizmet kalitesine lafımız yok elbette ancak her yıl Nashira Otel’in kapısını Recep İvedik ismiyle çalan misafir sayısı hiç te azımsanmayacak boyutta. Çocuklu aileler ise başı çekiyor. Otelde filmin çekildiği alanlar büyük ilgi görüyor. Recep İvedik’in odası için tur düzenleniyor haliyle 1307 numaralı oda yok satıyor.

Hüseyin Aydoğan – Nashira Hotel Yönetim Kurulu Başkanı

NASHİRA HOTEL NEREDE ?

Nashira Hotel Antalya’nın en fazla beş yıldızlı otelinin bulunduğu ve bu yıl Cumhuriyet tarihinin en büyük yangın afetinin yaşandığı Antalya – Manavgat’ta bulunuyor.

‘RECEP İVEDİK 7 Yİ ANTALYA’DA ÇEK’

Yaşanan yangın afetinin ardından başta Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy başta olmak üzere, TÜRSAB başkanı Firuz Bağlıkaya ve Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) başkanı Seydi Tahsin Güngör Türkiye’ye seslenerek tatil için yangından etkilenen bölgeleri tercih etmelerini istemişti. Nashira Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aydoğan ‘da Turizm bakanı, TÜRSAB başkanı ve kentin ticaret odası (MATSO) başkanının çağrısına destek veriyor, sinemanın turizme etkisini bizzat yaşamış biri olarak Recep İvedik’e , Şahan Gökbakar’a sesleniyor. Bölge ekonomisine turizme katkıda bulunmak için “Recep İvedik 7 yi Antalya’da çek” diyor.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.