DOLAR 32,5810
EURO 35,0254
ALTIN 2.459,12
BIST 9.799,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 25°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
25°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 27°C
Sal 25°C

Solothurn Tekrar Gelecek

ANTALYA DAILYNEWS

Antalya Kampını Tamamladı

İsviçre Fc Solothurn ‘nun U16 ve U18 takımları bir haftalık Antalya kampını tamamladı. Kamp süresince Side Star Resort Hotel de konaklayan Fc Solothurn antrenman için yine aynı otelin spor tesislerini kullandı.

ARA REKLAM ALANI

İki Hazırlık Maçı

İlk kez Türkiye’de bulunan Fc Solothorn  ilki Antalyaspor la olmak üzere  iki hazırlık maçı yaptı. Mad Sports’ un Türkiye’ye taşıdığı Fc Solothurn ’lu futbolcular kampın son günü Side ve Manavgat’ı gezerek hem kenti tanıma hem de alışveriş yapma fırsatı da buldu.

Madsports’a Teşekkür

Mad Sports’un Ceo’su Muhammed Ali Dersinlioğlu’na organizasyon için teşekkür eden Fc Solothurn ’nun alt yapı koordinatörü Ronald Vetter kamp sürecini değerlendirdi. Konaklamadan spor tesislerine övgüyle söz eden Vetter verimli bir kamp süreci geçirdiklerini kaydetti.

“Daha Sık Geleceğiz”

Ronald Vetter Zaman zaman yağan yağmura rağmen hergün antrenman yapma imkanı buldukları belirtti.İsviçreli hoca 7 günde iki hazırlık maçı yaptıklarını söyledi. Antalya kampında tüm hazırlıklarını tamamladıklarını söyleyen Vetter takımın Türkiye’den mutlu ve lige hazır bir şekilde ayrılacağını ve daha sık Türkiye’ye gelecekleri sözünü verdi.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.