DOLAR 32,2551
EURO 34,7731
ALTIN 2.394,97
BIST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 24°C
Az Bulutlu
Antalya
24°C
Az Bulutlu
Per 28°C
Cum 22°C
Cts 22°C
Paz 25°C

BÜYÜKŞEHİR ENGELSİZ YAZ OKULU AÇIYOR

ANTALYADAILYNEWS

ENGELLİ BİREYLERE KEYİFLİ BİR TATİL

Büyükşehir Belediyesi Özel Eğitim Okulu ve Rehabilitasyon Merkezi, engelli bireylerin verimli bir tatil süreci geçirmelerini sağlamak için ücretsiz yaz okulu düzenliyor. Özel bireyler yaz okulunda spor branşları ve sosyal aktivitelere katılarak hem eğlenip hem de öğrenecekleri bir tatil süreci yaşayacak.

ARA REKLAM ALANI

Döşemealtı’nda hizmet veren Büyükşehir Belediyesi Özel Eğitim Okulu ve Rehabilitasyon Merkezi, engellilere yönelik ücretsiz yaz okulu düzenliyor. Türkiye’nin en büyüğü olan Rehabilitasyon Merkezi’nde engelli bireylerin sosyalleşmelerine katkıda bulunmak ve verimli bir tatil süreci geçirmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen yaz okulu için kayıtlar 10-28 Haziran tarihleri arasında yapılabilecek.

EĞLENCE VE EĞİTİM BİRARADA

Antalya’da bulunan okul çağındaki tüm engelli bireylerin ücretsiz olarak yararlanabileceği yaz okulunda futbol, basketbol, yüzme branşlarının yanı sıra,  müzik, resim, seramik ve yaşam atölyesinin yer aldığı sosyal aktiviteler de olacak. Engelsiz Yaz Okulu için kayıtlar 10-28 Haziran tarihleri arasında Yavuz Özcan Parkı içerisinde bulunan Engelli Hizmet Merkezi, Müze arkasındaki Falez Mola Evi ve Döşemealtı’nda bulunan Büyükşehir Özel Eğitim Okulu ve Rehabilitasyon Merkezi’nden yapılabilecek.

Eğlence ve eğitimin bir arada olacağı Engelsiz Yaz Okulu 1 Temmuz – 29 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek. Yaz okuluna katılacak öğrenciler spor ve sosyal aktivitelerden en fazla 2 branş seçebilecek.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.