DOLAR 32,5389
EURO 34,8465
ALTIN 2.442,32
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 27°C
Açık
Antalya
27°C
Açık
Pts 27°C
Sal 25°C
Çar 24°C
Per 27°C

Yabancı Diller Akademisi’nin yeni dönem kayıtları başladı

Kepez Belediyesi’nin İngilizce eğitimini akademik hale getirdiği Yabancı Diller Akademisi’nin kayıtları başladı.

Yabancı Diller Akademisi

Kepez Belediyesi, turizmin başkenti Antalya’da Kepezli gençlerin istihdamını kolaylaştırmak amacıyla yabancı dil öğrenimini akademik hale getirdi.  Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün 3. Dönem seçim vaatleri arasında yer alan Yabancı Diller Akademisi, ‘Dil öğrenmek istiyorum’ diyenlere kapılarını yeni dönemde de aralıyor. Akademik eğitim portalı ile kursiyerlerine kısa sürede  pratik ve akıcı İngilizce öğreten Yabancı Diller Akademisi’nin eğitimleri için kayıt başvuruları başladı.

ARA REKLAM ALANI

72 Saat İngilizce Eğitimi

“Bende 72 saatte İngilizce öğrenmek istiyorum”diyenler için son başvuru tarihi ise 15 Ağustos 2022 olarak belirlendi. İngilizce eğitimlerine katılmak isteyen kursiyerler 0 242 325 60 60 nolu telefon hattından detaylı bilgiye ulaşabilecekler. Pratik ve akıcı İngilizce öğrenmek isteyen 18 yaş ve üzeri herkesin katılabileceği akademik eğitimin başlangıç tarihi hakkında da kursiyerler birebir bilgilendirilecek.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.