DOLAR 32,4470
EURO 34,7327
ALTIN 2.436,33
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
26°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 27°C
Sal 25°C

Victoria’s Secret Antalya’da

VICTORIA’S SECRET, STORE OF THE FUTURE KONSEPTİYLE YENİ MAĞAZASINI THE LAND OF LEGENDS ANTALYA’DA AÇTI.

Victoria’s Secret iç giyim, uyku giyimi , ikonik imza kokuları, vücut bakımı, PINK ve daha birçok koleksiyonuyla müşterilerini, Türkiye’deki 17. mağazası olan The Land of Legends Antalya’da unutulmaz bir alışveriş yolculuğuna davet ediyor.

ARA REKLAM ALANI

Store of the Future”

The Land of Legends Shopping Avenue’de yer alan Victoria’s Secret, en yeni mimari dizayna sahip “Store of the Future” konsepti ile Türkiye’de açılan ilk mağaza olma özelliği taşıyor. Yenilikçi tasarımıyla alışveriş tutkunlarına benzersiz bir deneyim ve konforlu bir alan sunarak alışverişlerini daha keyifli hale getiriyor.

Victoria’s Secret ve PINK koleksiyonları bir arada

Eğlence, adrenalin ve heyecanın efsanevi adresi The Land of Legends’da 4 Temmuz Salı gününden itibaren hizmet vermeye başlayan mağaza, Victoria’s Secret’ın imza ikonik renklerinden oluşan  şık dekorasyonuyla dikkat çekiyor. The Land of Legends’ın alışveriş meydanında moda severlerle buluşan mağazada, Victoria’s Secret ve PINK koleksiyonları bir arada bulunuyor.

Victoria’s Secret’ın zengin ürün yelpazesi

Victoria’s Secret’ın yeni konsept mağazasında Dream Angels, Very Sexy, Love Cloud iç giyim koleksiyonları ve PINK kategorisindeki sütyen, külot ve giyim ürünlerinin yanı sıra zengin külot seçenekleri, büyüleyici parfümleri, favori vücut spreyleri ve uyku giyiminden oluşan geniş bir seçki bulunuyor.

Tüm Victoria’s Secret mağazalarında olduğu gibi, size en uygun sütyen bedenini bulmanızı ücretsiz bir şekilde sağlayan sütyen uzmanları Antalya mağazasında sizleri bekliyor.

Victoria’s Secret & Co. (NYSE: VSCO)

Victoria’s Secret dünyadaki en büyük perakendecilerden biri olarak modadan ilham alan modern koleksiyonları, imza sütyenleri, külotları, iç giyim, uyku giyim ürünleri, ödüllü parfümleri ve sevilen vücut bakım ürünleri ile geniş bir ürün yelpazesi sunar. VS&Co, hayatlarının her aşamasında müşterilerine ilham vermek ve onları canlandırmak gibi ortak bir amacı paylaşan pazar lideri markalar Victoria’s Secret ve Victoria’s Secret PINK ile kadınlara hayatlarının her aşamasında hizmet veren, teknoloji odaklı, dijitale öncelik veren ve yenilikçi bir iç giyim markası olan Adore Me’den oluşmaktadır. Yaklaşık 70 ülkedeki 1350’den fazla perakende mağazanın küresel ayak izinde 30.000’den fazla çalışanımızı güçlendirmeye devam eden Victoria’s Secret ürünleri, platformu ve savunuculuğunun gücüyle müşterilerine olumlu bir değişim sağlarken, içte ve dışta kendilerini iyi hissettiren ürünler ve deneyimler sunuyor.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.