DOLAR 32,4087
EURO 34,8321
ALTIN 2.431,63
BIST 9.982,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 28°C
Açık
Antalya
28°C
Açık
Sal 25°C
Çar 24°C
Per 27°C
Cum 24°C

Türkiye için ‘rezervasyon fırtınası’

Türkiye´ye yönelik dönüş karantinasının kaldırılmasının etkisiyle Türkiye satışlarının patlamasını bekleyen FTI, anlaşmalı olduğu tüm otelleri satışa açarak yaz ve sonbahar ayları için büyük sayıda uçak koltuğu hazırladığını açıkladı.

SEZON İÇİN YENİ BİR ARTIŞ

Güncel bir basın açıklamasını paylaşan FTI Grubu yöneticisi Ralph Schiller, Almanya´nın pandemi kararlarından sorumlu olan Robert Koch Enstitüsü´nün Türkiye´ye yönelik olan karantina zorunluğunu kaldırması ile ilgili „bu işte tam bizim Türkiye için beklediğimiz işaretti. Özellikle Türkiye´nin Ege ve Akdeniz bölgelerinde vaka sayıları uzun süreden beri düşmekteler. O yüzden bu yeni karardan önce bile bizim Türkiye satışlarımız artmaya başlamıştı, ve bundan dolayı ana sezon için yeni bir artış beklemek doğaldır“ diye konuştu.

ARA REKLAM ALANI

‘TÜRKİYE’YE GİTMEK DAHA KOLAY’

FTI´de Türkiye´den sorumlu olan Hicabi Ayhan da Robert Koch Enstitüsü tarafından alınan kararın Türkiye turizminin yeniden başlaması için çok önemli bir adım olarak görüyor ve „tüm branş olarak Almanların tatil için en çok tercih ettikleri yerlerden biri olan Türkiye´ye gitmenin şimdi artık çok daha kolay olmasına seviniyoruz. Biz tur operatörü olarak bunun için hazırız ve özellikle tekrar misafir oranı yüksek olan otellerimiz şimdiden bile açıktır“ diye konuştu.

Türkiye´de tatil yapmak isteyen insanları istedikleri zamanda sevdikleri bölgelere gidebilmesini sağlamaya özen gösteren FTI, bunun için SunExpress, Corendon ve Condor adlı havayolları ile anlaşarak bir çok Almanya şehrinden Antalya, Dalaman, Bodrum ve İzmir için yeterli koltuk rezerve etti. Bunlar da yetmezse ek uçuş koymaya hazırlanan FTI, ayrıca şimdiden sonbahar dönemi için de uçuş planlarını yapmaktadır. (Tourexpi)

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.