DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
26°C
Parçalı Bulutlu
Paz 26°C
Pts 26°C
Sal 25°C
Çar 24°C

Türel ‘den Land Of Legends Motivasyonu

Antalya DailyNews

ARA REKLAM ALANI

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel , üniversiteye hazırlanan lise son sınıf öğrencilerini Lands Of Legends gezisi ile motive ediyor. 2 ayda 35 okuldan 5 bin 700 öğrenci Land Of Legends’da sınav stresinden uzak unutulmaz bir gün geçirdi.

Başkan Türel öğrencilerin de yanında

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve eşi Ebru Türel, gençlerin zorlu üniversite sınavı süreçlerinde destek oluyor. Dershane ve okul arasında mekik dokuyan 12’nci sınıf öğrencileri Büyükşehir Belediyesi’nin organizasyonunda Land Of Legends’da stres atıyor.  Birbirinden keyifli dev eğlence araçlarını deneyimleyen öğrenciler, zorlu ders ve sınav sürecinden uzaklaşıp, heyecan dolu dakikalar yaşıyor.

Motivasyon etkinliği kapsamında Lands Of Legends’tan faydalanan öğrenci sayısı 35 okuldan 5 bin 700 öğrenciye ulaştı. Etkinliğin kendilerine moral olduğunu belirten öğrenciler, Lands Of Legends’ın büyülü dünyasında sınav stresinden bir nebze de olsa uzaklaştıklarını dile getirdi.

Çok iyi bir etkinlik

12’inci sınıf öğrencisi olan Abdülkadir Tüylü  Land Of Legends deneyimini şu sözlerle paylaştı: “Burası çok güzel, çok beğendim. Menderes başkanımız da sağ olsun bize böyle bir imkan yarattığı için. Sınavlarımızdan önce motivasyon anlamında çok iyi bir etkinlik.”

Berna Ak ise,” İlk defa böyle bir yere geliyorum. Dev oyuncakların bazıları çok korkuttu ama büyük heyecan yaşadım. Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum böyle bir etkinlikle bizi buluşturduğu için. Bütün stresimi attım diyebilirim” dedi.

Eğlendik ve stres attık

Düzenlenen programdan çok memnun kaldığını dile getiren Uğur Sun,” Yaklaşan sınav öncesi stres atmak için çok güzel bir yer. Arkadaşlarımla birlikte bir çok eğlence aracına binme imkanımız oldu. Bir hayli eğlendik ve stres attık. Başkanımız Menderes Türele duyarlılığından ötürü çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Mert Fidan ise,” Daha önce böyle bir deneyim hiç yaşamamıştım. Gerçekten çok heyecanlı ve çok güzeldi.  Sınav öncesi kafamızı çok güzel dağıtmış olduk” dedi.

Antalya Video Haber ve İçerik Hizmetleri için Pr , Turizm , Fuar,Etkinlik vb. AntalyaDailyNews, kaliteli içerik ve kaliteli görsel hizmeti sunar

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.