DOLAR 32,4809
EURO 34,7450
ALTIN 2.440,33
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
26°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 27°C
Sal 25°C

BAYRAMLAR TOPLUMUMUZUN MANEVİ ZENGİNLİKLERİDİR

ANTALYADAILYNEWS

A+
A-

   “Bayramlar, toplumumuzun manevi zenginlikleridir. Yardımlaşma, dayanışma, kardeşlik duygularının en yoğun yaşandığı günlerdir. Kurban Bayramı’nın bütün yurttaşlarımıza, İslam âlemine ve insanlığa öncelikle sevgi, saygı, hoşgörü ve barış getirmesini diliyorum. Kurban Bayramı`nda, dostluğumuzu, sevgimizi, aşımızı, ekmeğimizi, soframızı, hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı en sıcak şekilde sevdiklerimizle paylaşacağız.

ARA REKLAM ALANI

   İnsanı insan yapan değerlerin ve erdemlerin yoğun olarak yaşandığı bu bayramda sağlanacak hoşgörü ortamının, tüm halkımızı birbirine daha da çok bağlayacağı, inancındayım.

   Ben de Kurban Bayramına bir kez daha Manavgat halkımızla birlikte ulaşmanın sevincini yaşıyorum. Bugüne kadar her konuda birlik ve beraberlik örneği gösteren, sosyal barışı benimsemiş değerli Manavgat halkımın, Türkiye’ye örnek olacak paylaşma, kardeşlik ve sevgi duygularıyla bayramda birbirlerini kucaklayacaklarına inancımız tamdır. Manavgat halkımızın dostlukla sevgiyle, ihtiyaç sahiplerine ellerini uzatıp bu mübarek günün yüceliğinden istifade edeceklerine inanıyorum.

    Manavgat Belediyesi olarak bizler her zaman olduğu gibi Kurban Bayramı’nda da sizler için çalışıyor olacağız. Bu bayramda birlik, beraberlik ve dayanışma duygularımızı pekiştirecek her türlü hizmetin alt yapısını hazırladık. Halkımızın Kurban Bayramını daha rahat, huzurlu ve sağlıklı geçirmesi ve belediye hizmetlerine daha kolay ulaşabilmesi için ilgili birimlerimizi seferber ettik. Belediyemiz, vatandaşlarımıza her zaman olduğu gibi bir telefon kadar yakın olacaktır.

  Kurban Bayramının insanlık adına hayatın her alanında çatışma yerine uzlaşmayı, kavga yerine hoşgörüyü ve aydınlığı getirmesini temenni ediyor, sosyal barışın sağlandığı, birlikteliklerin ve yardımlaşmanın arttığı, zenginin fakire el uzattığı bir bayram diliyorum. Bu vesile ile tüm Müslüman aleminin, Türk ulusunun, Antalyalı ve Manavgatlı hemşerilerimin, mübarek Kurban Bayramını kutluyor, sevdikleriyle birlikte sağlık ve mutluluklar diliyorum.”

Şükrü SÖZEN -Manavgat Belediye Başkanı

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.