DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
26°C
Parçalı Bulutlu
Paz 26°C
Pts 26°C
Sal 25°C
Çar 24°C

SERKAN USTA STEAK HOUSE AÇILDI

Antalya’nın ünlü kebap ustalarından Serkan Akgül yeni mekanı Serkan Usta Steak House için dünyaca ünlü etçi Nusr-Et’in Dubai şubesinin mutfak şefini transfer etti.

SERKAN USTA NUSR-ET YOLUNDA

Pandemi koşullarına rağmen Antalya’ya Manavgat’a,  Side’ ye yatırım yapmaktan vazgeçmeyen Serkan usta’nın yeni mekanı  Serkan Usta Steak House , Evrenseki – Kumköy arasında CarreforSA’ nın karşısında hizmet veriyor. Serkan Usta Steak House etinin lezzeti konusunda oldukça  iddialı.

ARA REKLAM ALANI

Nusr-Et’in Dubai Mutfak Şefi

Yaklaşık 30 yıllık Kebap ustası Serkan Akgül (Serkan Usta) 2021 sezonuna yeni mekanı Serkan Usta Steak House ile merhaba dedi. Antalya’nın deneyimli lezzet ustası yeni mekanının mutfağını Nusr-Et’in Dubai Mutfak şefi Ali Çetinkaya’ya emanet etti. Serkan Usta Steak House’un mutfak kadrosunda ayrıca dünya mutfaklarında tecrübeli farklı isimlerde yer alıyor.

Ali Çetinkaya-Mutfak Şefi-Serkan Usta Steak House

‘Etin Peşinde Dünyayı Gezdim’

Dünyaca ünlü etçi Nusr-Et’in İstanbul başta olmak üzere bir çok şubesinde görev yaptığını aktaran Serkan Usta Steak Hause’un mutfak şefi Ali Çetinkaya son olarak Dubai şubesini Nusret Gökçe ile birlikte açtıklarını burada mutfak şefi olarak görev yaptığını kaydetti. Çetinkaya Nusr-Et’in Abu Dabi şubesinde de aynı görevde bulunduğunu belirtti. Kendini daha fazla geliştirmek amacıyla Etin anavatanı olan Arjantin’e gitmek amacıyla Nust-Et’ten ayrıldığını kaydeden Ali Çetinkaya, Arjantin ve Brezilya’da gözlemler yaparak kaliteli etin hangi koşullarda yetiştirildiğini doğru saklama ve pişirme yöntemlerini bizzat deneyimleyerek öğrendiğini söyledi. Çetinkaya gerek Nusr-Et’in mutfağında gerekse dünya mutfaklarında ki tüm tecrübesini Serkan Usta Steak House misafirlerine sunmaya hazır olduklarını kaydetti.

Serkan Akgül-İşletme Sahibi-Serkan Usta Steak House

‘Etimizin Lezzetinde İddialıyız’

Serkan Usta Steak House olarak hem hesaplı hem de lezzetli olduklarını kaydeden deneyimli kebap ustası Serkan Akgül “Yeni mekanımızda 50 liraya da yemek var, 500 liraya da. Misafirlerimiz gelsinler denesinler eğer beğenmezler ise hiç bir ücret ödemeden gidebilirler” dedi.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.