DOLAR 32,4720
EURO 34,8866
ALTIN 2.432,48
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 29°C
Açık
Antalya
29°C
Açık
Sal 25°C
Çar 24°C
Per 28°C
Cum 24°C

Selge Beach’ten Farkındalık Eğitimi

‘Çocuk ihmali ve istismarı’

Tesisin Kalite Müdürü Fatma Yılmaz önderliğinde; Psikolog Fatma Deniz Erez tarafından verilen ve her seferinde yüzde yirmi katılım ile 5 seansta düzenlenerek tüm personelin bilgilendirildiği seminerin konusu ise “Çocuk ihmali ve istismarı” idi. Seminer için Psikolog Erez tarafından her yaştan ve her kişinin anlayacağı şekilde 10 slayt ile görsel olarak hazırlanan sunumda gerekli konular ele alınırken; hayattan örneklere de yer verildi.

ARA REKLAM ALANI

Türk Turizmine katma değer katacak

Selge Beach Resort & Spa Kurumsal Koordinasyon Müdürü Osman Ergin; “Otelimiz bölgemizin ilk ve tek Alkolsüz aile oteli olması nedeni ile konaklama yapan ailelerin de çoğunluğunun eş ve çocukları ile tatillerini geçirdikleri bir tesistir. Bu özelliği ile turizm sezonunda çocuk yoğunluğunun fazla olduğu bir yer de personelin çocuklara karşı davranışları, çocukların davranış, hal ve hareketlerine karşı da personelin tutumu önem arz etmektedir. Bu tarz seminerlerin ve eğitimlerin personele, tesise, bölgemize ve Türk Turizmine katma değer katacağını düşünüyoruz. Sunum için deniz hanıma ve katılımı sağlayan tüm departman müdürlerimize teşekkür ediyoruz.” dedi.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.