DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Paz 27°C
Pts 26°C
Sal 25°C
Çar 25°C

SALİH ÇİFTCİ; CUMHUR İTTİFAKI SIKILMIŞ YUMRUK GİBİDİR!

A+
A-

31 Mart yerel seçimleri için Milliyetçi Hareket Partisi’nden Manavgat Belediye Başkan Aday Adayı olan iş insanı Salih Çiftci, Antalya ilçelerinde Cumhur İttifakı adaylarının netleşmesinin ardından birliktelik mesajı verdi. Çiftci, “Cumhur İttifakı sıkılmış yumruk gibidir. Genelden Yerele Birlik, Ülkede Yönetimde Dirlik, Birliğin Gücüyle 14 ve 28 Mayıs’ta olduğu gibi 31 Mart’ta da Cumhur İttifakı olarak destan yazacağız. ” dedi.

‘BİRLİĞİMİZ, BERABERLİĞİMİZ VE KARDEŞLİĞİMİZ, EN BÜYÜK GÜCÜMÜZDÜR’

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için tüm adaylara başarılar dileyen Manavgatlı iş insanı Salih Çiftci, “Cumhur İttifakı’nın ortaya koyduğu hedefleri daha ileriye taşımak için çalmadık kapı, kazanmadık gönül, sıkmadık el bırakmayacağız. Birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimiz, en büyük gücümüzdür. Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Hakan Tütüncü başta olmak üzere Rabbim her bir ilçe belediye başkan adayımıza muvaffakiyetler versin” dedi.

ARA REKLAM ALANI

‘ORTAK PAYDAMIZ TÜRK MİLLETİNİN TARİHİ VE DOKUNULMAZ HAKLARIDIR’

Cumhur İttifakını güçlü kılan, arkasındaki milli İrade ve milli mutabakat arzusu olduğunu belirten Salih Çiftci, Türk Milletinin Cumhur İttifakı’na desteğini her geçen gün daha da arttırdığını kaydetti.

Çiftci, “Cumhur İttifakımızın tüm adaylarına çıkmış oldukları bu yolda muvaffakiyetler diliyoruz. Cumhur İttifakı sıkılmış yumruk gibidir. Genelden Yerele Birlik, Ülkede Yönetimde Dirlik, Birliğin Gücüyle 14 ve 28 Mayıs’ta olduğu gibi 31 Mart’ta da Cumhur İttifakı olarak destan yazacağız. Bize düşen görev çok çalışmaktır. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin ifade ettiği gibi ‘Cumhur İttifakı, siyaseti pazarlık üzerine inşa etmemiştir. Cumhur İttifakı al-ver süreciyle kurulmamıştır.’ Cumhur İttifakı’nın ortak paydası mevki-makam hırsı değil, Türk milletinin tarihi ve dokunulmaz haklarıdır.” ifadelerini kullandı.

CUMHURİYET´İN 100´NCÜ YILI DESTANI

Manavgatlı eğitim gönüllüsü hayırsever iş insanı Salih Çiftci, Türkiye Cumhuriyeti´nin kuruluşunun 100´üncü yılı nedeniyle, 100 öğrenciye 100 ödül sloganıyla, ´Cumhuriyet´in 100´ncü Yılı Destanı´ adlı yarışma düzenleyerek dereceye giren öğrencileri ödüllendirmiş eserlerini ise kitaplaştırmıştı.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.