DOLAR 32,3836
EURO 34,7708
ALTIN 2.439,83
BIST 9.999,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 28°C
Açık
Antalya
28°C
Açık
Sal 25°C
Çar 24°C
Per 27°C
Cum 24°C

Sağlık üssü Kepez’e yeni sağlık yatırımları

ARA REKLAM ALANI

Kepez Yeni Mahalle’ye kazandırılacak olan içerisinde KETEM’in de hizmet vereceği Sağlıklı Hayat Merkezi ve 4 hekimli Aile Sağlığı Merkezi temeli törenle atıldı.

Sağlık üssü Kepez’e yeni sağlık yatırımları geldi. Kepez Belediyesi ve hayırsever Evar İnşaat firması sahibi Evren Ari işbirliğinde yapılacak Sağlıklı Hayat Merkezi ve 4 hekimli Aile Sağlığı Merkezi temeli törenle atıldı. Temel atma törenine Antalya Valisi Hulusi Şahin, Kepez Kaymakamı Nusret Şahin, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Oğuz Karahan,  hayırsever Evar İnşaat firması sahibi Evren Ari ve ailesi, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. İki sağlık yatırımının temel atma töreninde konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Kepez son 15 yılda sağlık yatırımları konusunda inanılmaz bir hızlı trendi yakalayan bir ilçe oldu.” dedi.  2009’da göre geldiğinde Kepez’de hiç hastane olmadığını hatırlatan Başkan Tütüncü, “Bugün Kepez’e baktığımız zaman 4 özel girişim olmak üzere tam 15 tane hastane ve kamu sağlık kuruluşu bulunuyor. Hükümetimizin Antalya’ya bir mühür gibi gerçekleştirdiği eserlerin başında Şehir Hastanesi geliyor. Şehir Hastanesi’nin yaklaşık 10 yıl gibi bir takipten sonra imar çalışmasıyla, bağlantı yolları, çevre yollarıyla Kepez’e kazandırılması ve hastanemizin tüm ihtiyaçlarının belediyemiz tarafından karşılanmış olması son derece önemli. Bu bakımdan sağlık yatırımlarının bir şehir için çok önemli, çok kıymetli olduğunun farkındayız. Nitelikli sağlık kuruluşlarına sahip olmak ilçemizde yaşam kalitesini yükseltmek, ilçemizde yaşayanların daha güvenle yaşamaları bizim için son derece kıymetli ve anlamlı. “ diye konuştu.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.