DOLAR 32,4480
EURO 34,7443
ALTIN 2.437,76
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
26°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 27°C
Sal 25°C

Memleket Deniz Kokuyor…

Memleket Partisinin olağanüstü Antalya il kongresinde Ramazan Deniz ve Seyit Koyuncu yarıştı. Nefes kesen yarışta ipi göğüsleyen Ramazan Deniz oldu.

Antalya Cam Piramit’te yapılan Memleket Partisi olağanüstü il kongresine genel merkez yöneticileri MYK üyesi genel başkan yardımcısı Mevlüt Dudu, GDK üyesi Harun Yılmaz, İbradı belediye başkanı Serkan Küçükkuru, Memleket Partisi’nin ilçe başkanlarının yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

ARA REKLAM ALANI

Ellerinde pankartlar, dillerinde Memleket gönüllerinde coşku vardı.  Hiç susmadılar. Salondaki üstünlüğü saatler öncesinde sağladılar. Ramazan Deniz ,Seyit Koyuncu düellosu Antalya’da nefes kesti.

KONGREDE ÖNE ÇIKAN NOTLAR

Saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başladı

Hüseyin Baraner’in istifası sonrası partiyi olağanüstü kongreye başarıyla taşıyan Mustafa Kavasoğlu yönetimi Genel Başkan Yardımcısından teşekkür, delegelerden alkış aldı.

 Kürsüye ilk Ramazan Deniz geldi. Ne elinde konuşma metni ne karşısında promter vardı. Bir tek yüzünde heyecan sözlerinde samimiyet vardı. ”Hesaplaşmayacağız, kucaklaşacağız” dedi.

Deniz’in, kritik yarışta oyu olmasa da en büyük destekçisi eşi oldu.

Demokrasi şöleninde geçmişin hesabını sormak isteyenlerin haklı tepkisi Seyit Koyuncu’ya kürsüde zor anlar yaşattı.

Delegeler tek tek oylarını kullandı. Kongreye gelmekte zorlananları Ramazan Deniz ve Muharrem İnce fotoğraflarıyla giydirilmiş VIP araçlar cam piramide taşıdı.

17 de açılan sandıklar Antalya da Memleket Partisinin il başkanlığı koltuğunun yeni sahibi Ramazan Denizi dedi.

Yenilgiyi kabul edemeyenleri ve zafer sarhoşlarını sakinleştiren Ramazan Deniz ve ekibiydi.

Rakibinin elini kaldırdı, balkon konuşması tadında ilk mesajlarını verdi.

İlk gün barışacağız kucaklaşacağız demişti. Öyle de yaptı. Kucaklaşması bir saat sürdü. Tebrikleri kabul etti, memleket sevdalılarına teşekkür etti.

Rakibini aracına kadar uğurladı. Buzları eritti. Tertemiz bir sayfa açtı. Antalya’da Memleket partisini tabiri caizse kenetledi.

Ramazan Deniz zaferini ekibiyle birlikte zeybek oynayarak kutladı.

Muharrem İnce liderliğinde ki Türkiye’nin en hızlı kurulan partisi ünvanını taşıyan Memleket partisi 6 Şubat itibarıyla genel seçimlere katılma hakkı kazanmıştı. Memleket Partisi Antalya’da artık Ramazan Deniz ve ekibine emanet. Partiyi genel seçime onlar taşıyacak. Nasıl bir çalışma ortaya koyacakları merakla bekleniyor.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.