DOLAR 32,2897
EURO 34,7104
ALTIN 2.433,35
BIST 9.995,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 28°C
Açık
Antalya
28°C
Açık
Sal 25°C
Çar 24°C
Per 27°C
Cum 24°C

Pearl’de Yılbaşı Heyecanı!

Yeni yıla nasıl girilirse, o yılın öyle geçeceğine inanıyorsanız işte şık, eğlenceli ve lezzet garantili bir mekan. Manavgat – Çolaklı halk plajının yanında modern dekorasyonu ve eşsiz ihtişamıyla göz dolduran Antalya’nın en yeni lezzet ve eğlence mekanı Pearl, Yılbaşı özel programıyla kapılarını açıyor.

ARA REKLAM ALANI

DOLU DOLU YILBAŞI PROGRAMI

2024’ü karşılamaya hazırlandığımız bugünlerde yılbaşı gecesi için programınızı çoktan yaptınız, belki de henüz ne yapmak ya da nereye gitmek istediğinizden emin olamıyorsunuz. Manavgat’ta yeni yıla nasıl gireceğine hala karar veremeyenler ve ‘son dakikacılar’ için Pearl, Yılbaşı programını duyurdu.

KİŞİ BAŞI 2500TL

Kentin en yeni mekanı, 2024 yılbaşı programıyla kapılarını açmaya hazırlanıyor. Misafirlerine çeşitli sürprizler hazırlayan Pearl, ayrıca açılışa özel kişi başı 2500 TL. fiyatı ile de dikkat çekiyor.

ÇEKİLİŞLER, MUHTEŞEM ŞOVLAR VE SINIRSIZ EĞLENCE

Türk mutfağının iddialı lezzetlerinden oluşan yılbaşı menüsü eşliğinde sürprizlerle dolu  özel yılbaşı partisinde ise yok yok. Pearl’de 2024’ün ilk saatlerinde çekiliş heyecanı yaşanacak. Şanslı bir kişiye çeyrek altın, Şanslı 2 kişi ise yılbaşı gecesini bedavaya getirecek.

Rezervasyon için: 0531 132 84 08 (Esra Yiğit)

Konum: https://maps.app.goo.gl/K9LHCAygeXjoqVUt9

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.