DOLAR 32,5476
EURO 34,9203
ALTIN 2.442,27
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 26°C

Pastalya Di Dolce Damak Çatlatıyor!

Manavgat’ın yöresel ürünleriyle üretilen lezzetler damak çatlatıyor. Antalya’nın Manavgat İlçesinin Side Mahallesinde uzun yıllar Doruk Pastanesi ismiyle hizmet veren mekan baştan sona yenilenerek Pastalya Di Dolce ismiyle muhteşem bir inovasyona imza attı.

ALTIN SUSAM VE MUZUMUZ VİTRİNLERDE

Ürünlerinin neredeyse tamamında Manavgat’ın Altın Susam’ı ve muzunu kullanan Pastalya Di Dolce’nın lezzetleri damak çatlatıyor. Her gün yerli yabancı yüzlerce müdavimi bulunan mekanın lezzetleri büyük beğeni topluyor.

ARA REKLAM ALANI
Ahmet Boztaş-Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı

BOZTAŞ:’PASTALYA’ YI KUTLUYORUM’

Pastalya Di Dolce’yi son olarak Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Boztaş ve yönetim kurulu üyeleri bizzat ziyaret ederek hem lezzetlerini tattılar hem de işletme sahibi İbrahim Karaarslan’ı kutladı.

İbrahim Karaarslan- İşletmeci-Pastalya Di Dolce

‘TALEPLERE YETİŞEMİYORUZ’

Kurabiye’den kuru pastaya,yaş pastadan baklavaya onlarca çeşit ürün sunan Pastalya Di Dolce nin lezzetlerine talep her geçen gün çığ gibi artıyor. İşletme sahibi İbrahim Karaarslan, taleplere yetişemediklerini ve yurt dışına tepsi tepsi ürün gönderdiklerini söyledi.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.