DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
26°C
Parçalı Bulutlu
Paz 26°C
Pts 26°C
Sal 25°C
Çar 24°C

Niyazi Nefi Kara: Değerli İlçe Başkanlarına Teşekkür Ediyorum

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manavgat Belediye Başkan Adayı “Halkın Doktoru” Niyazi Nefi Kara, 31 Mart Yerel Seçimleri ziyaretleri kapsamında siyasi parti ilçe başkanlarına ve yönetimlerine nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

ARA REKLAM ALANI

“Nazik ağırlamaları için değerli ilçe başkanlarına teşekkür ediyorum”

Başkan Adayı Nefi Kara’ya, CHP Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar ve CHP Seçim Komitesi Başkanı Abbas Tarakçı da eşlik etti. CHP Manavgat Belediye Başkan Adayı Nefi Kara sırasıyla Ak Parti Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol, Saadet Partisi Manavgat İlçe Başkanı İlhami Demiral, İYİ Parti Manavgat İlçe Başkanı Esma Kara, DEVA Partisi Manavgat İlçe Başkanı Dilaver Akpolat, Demokrat Parti Manavgat İlçe Başkanı Aylin Tezcan Çelik, TİP Manavgat İlçe Başkanı Şerife Aslan, Yeniden Refah Partisi Manavgat İlçe Başkanı Ertan Aydın ile Manavgat Belediye Başkanlığına Bağımsız olarak aday olan Gazeteci Sedat Manav’ı ziyaret etti. Siyasi parti başkanları, CHP Manavgat Belediye Başkan Adayı Nefi Kara’ya nazik ziyareti için teşekkür etti. 31 Mart Yerel Seçimleri sürecinin Manavgat’a ve kent halkına yakışır bir şekilde geçmesi gerektiğini belirtti. Başkan Adayı Kara, “Yerel seçimler öncesinde kentimizde bulunan siyasi partilere nezaket ziyaretinde bulunduk. Seçim süresinin kentimize ve halkımıza yakışır bir şekilde geçmesini temenni ediyoruz. Nazik ağırlamaları için değerli ilçe başkanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.