DOLAR 32,4687
EURO 34,7835
ALTIN 2.442,74
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Az Bulutlu
Antalya
26°C
Az Bulutlu
Cts 27°C
Paz 26°C
Pts 25°C
Sal 24°C

NetWork Manavgat Mağazası Açıldı

ANTALYADAILYNEWS

Dünyanın ve Türkiye’nin en önemli markaları Manavgat’a taşınmaya devam ediyor.Hazır giyim sektöründe “zamansız moda” anlayışıyla Türkiye’de adı özgürlük ve kaliteyle bütünleşen bir marka olan NetWork’te onlardan biri. NetWork’ün Manavgat mağazası Novamall alışveriş merkezinde dualarla hizmete girdi.

ARA REKLAM ALANI

MANAVGAT’A HİTAP EDEN EN LÜKS MARKA

Fifex Genel Koordinatörü Hür Dilber tarafından Manavgat’a kazandırılan NetWork Manavgat mağazasının açılışına spor camiasının önemli isimleri katıldı. TÜFAD Başkanı İsmail Dilber başta olmak üzere Alanya spor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve Manavgat Belediyesi Başkan yardımcısı Halis Akkaya’da NetWork’ün açılış heyecanına ortak oldu.    

      

HERKESİN ALABİLECEĞİ RAKAMLAR

NetWork markasının artık dünya çapında tanınan bir marka olduğunu belirten Hür Dilber NetWork Manavgat mağazasının kente hitap eden en lüks marka olduğunu kaydetti. Dilber NetWork’ün fiyatlarının kalitesi ile doğru orantılı olarak yüksek olduğunu ancak %50 oranında indirimlerle herkesin alabileceği rakamlara geldiğini belirtti.

SPORUN GELİŞİMİNE DESTEK OLMAYA DEVAM

Başta spor camiası olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür eden Dilber Manavgat Alanya ve Antalya da sporun gelişimine destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

YARATICI VE DİNAMİK

AY Marka Mağazacılık A.Ş. çatısı altında Türkiye hazır-giyim sektörüne 1999 yılında katılan NetWork, 21. yüzyılın çok kültürlü yapısından beslenen, yeni açılımlarla kendini zenginleştiren, yaratıcı ve dinamik bir marka olarak tanınıyor.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.