DOLAR 32,4730
EURO 34,8021
ALTIN 2.426,01
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 25°C
Hafif Yağmurlu
Antalya
25°C
Hafif Yağmurlu
Per 29°C
Cum 24°C
Cts 22°C
Paz 24°C

Nejat Tığlı: Manavgat için Ak Parti zamanı!

Ak Parti Manavgat önceki İlçe Başkanlarından Nejat Tığlı, Manavgat’ta Ak Parti iktidarının zamanı geldi dedi. Gerekçelerini açıkladı.

“BU SEÇİMİ AK PARTİ’YE NASIL KAZANDIRIRIZ”

Nejat Tığlı: “Türkiye bunu kabullendi ama maalesef biz Manavgat’ta halk olarak bunu kabullenemedik. Burada halkıda suçlamak gerekmiyor kabullenmedi diye. Demek ki bizde eksiklikler oldu, hatalarımız oldu bunları anlatamadık. Bugün son gündeme baktığımız zaman Ak Parti’den Ahmet mi, Hasan mı, Hüseyin mi, Mehmet mi olacak? Herkes bunun üzerine kilitlendi. Ben bunun doğru olmadığını düşünüyorum. Artık biz bu saatten sonra Ak Partiden kimin aday olacağı değil, bu seçimi Ak Parti’ye nasıl kazandırırız. Bunun üzerinde bir çalışma yapmamız gerekiyor.”

ARA REKLAM ALANI

“ALANYA İLE ARAMIZDA UÇURUM OLUŞTU”

Nejat Tığlı: “Gerekçeleri ortaya koyarsak, sağımıza baktığımız zaman Alanya, aramızda uçurumun oluştuğunu görüyoruz. Solumuza baktığımızda bizden belki 20- 30 yıl geride olan bir Serik, arayı kapatmış. Bize yakınlaşmış bunu bile görmemiz bugün Manavgat’ta AK Parti yerel iktidarın ihtiyacının ne olduğu gayet net görülüyor.”

“DOĞALGAZ SORUNUNU ÇÖZMEMİZ LAZIM”

Nejat Tığlı: “Kuzey çevre yolundan doğalgaz Alanya’ya geçiyor. Çalışmalar başladı. Manavgat’ın bundan yararlanamaması demek aynı Manavgat ırmağından yararlanmamamız gibi bir şey olur. Öncelikle doğal gaz sorunumuzu çözümlememiz lazım”

“ADAY KİM OLURSA OLSUN”

Nejat Tığlı: “3 dönem önce Manavgat, AK Parti belediyeciliği ile buluşsa idi bugün hangi noktada olurdu Manavgat? Bu gün hangi noktada?  Aday kim olursa olsun ben bu dönem Manavgat’ta artık Ak Parti iktidarının zamanının geldiğini düşünüyorum”

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.