DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 25°C

MUHİTTİN BÖCEK;”HEP YANIMDA OLDUNUZ”

Antalya Büyükşehir Belediye başkanı Muhittin Böcek ,10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla, Antalya da görev yapan ulusal ve yerel basın temsilcileriyle kahvaltıda bir araya geldi.Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Double Tree By Hilton hotelde düzenlenen kahvaltıya 200’e yakın gazeteci katıldı.

Basın mensuplarının 10 ocak çalışan gazeteciler gününü kutlayan Başkan Böcek,Siyasi parti ilçe başkanlığı ve Konyaaltı Belediye başkanlığı sürecinden başlayarak bu günlere gelmesinde gazetecilerin rolünün büyük olduğunu kaydetti..

ARA REKLAM ALANI

Başkan Böcek, şöyle konuştu:“Sizler benim bu günlere gelememe vesile oldunuz. ‘Ben sen yok biz varız, biz birlikte yaparız’ dediğimiz süreçte sizlerin de desteği ile sevgili Antalyalılar bizi bağrına bastı. 9 aydır gece gündüz demeden kimseyi ötekileştirmeden çalışmalarımıza devam ettik. Aynı azim ve kararlılıkla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ben bilirim yok, biz biliriz düşüncesiyle biz birlikte güçlüyüz dedik. Projelerimizde sivil toplum örgütleriyle çalışıyoruz. Ortak akılla Antalya’mızı yöneteceğiz. Bir taraftan tasarrufa giderken diğer yandan da Antalya’nın yararına olan yarım kalmış projelere devam edeceğiz.”

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.