DOLAR 32,5870
EURO 35,0160
ALTIN 2.457,67
BIST 9.765,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 25°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
25°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 27°C
Sal 25°C

Muharrem İnce, Antalya’ya Geliyor !

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce bir kez daha yönünü Antalya’ya cevirdi. İnce bir dizi ziyaret ve açılışlara katılmak üzere Antalya’ya geliyor. İnce’nin Antalya ziyareti Mart 2022 de göreve gelen Ramazan Deniz ve ekibi için bir ilk olacak.

A+
A-

23 Temmuzda 1. Olağanüstü Kurultayını toplayan Memleket Partisi, Parti Meclisine (PM) ve  Genel Disiplin Kuruluna (GDK) seçilen yeni isimlerle saflarını sıklaştırdı. İnce’nin Antalya programına partinin pek çok üst düzey yeni yöneticisinin de katılması bekleniyor.

ARA REKLAM ALANI

İKİ GÜNDE 10 İLÇE ZİYARET EDECEK

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin Antalya programı Gazipaşa’dan başlıyor. Saat 16:30 da esnaf ziyaretlerinde bulunacak, vatandaşın sorunlarını dinleyecek. Muharrem İnce ve ekibi Saat 18:00 Alanya’da Saat 20:00 de ise  Manavgat’ ta olacak. Geceyi Manavgat’ta geçirecek olan Memleket Partisi lideri Pazar sabahı basının sorunlarını yanıtlayacak.

Basın toplantısının ardından İnce ve beraberindekilerin bir sonraki durağı ise Serik.

Memleket Partisi Aksu İlçe Başkanlığının açılışının ardından İnce ve beraberindekiler Antalya’nın batı ilçelerine hareket edecek.

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce’nin 2 günlük Antalya programı Kemer, Kumluca, Demre ve Kaş ziyaretleriyle sona erecek.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.