DOLAR 32,4812
EURO 34,8781
ALTIN 2.441,46
BIST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 29°C
Açık
Antalya
29°C
Açık
Sal 25°C
Çar 25°C
Per 28°C
Cum 24°C

MEMLEKET PARTİSİ 14 MAYIS’TA MUCİZE GERÇEKLEŞTİRECEK !

Memleket Partisi 14 Mayıs seçimlerine yönelik çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya milletvekili adayı Mevlüt Dudu, il başkanı ve diğer milletvekili adaylarıyla birlikte Manavgatlılarla buluştu. Dudu, Memleket Partisi’nin 14 Mayıs’ta mucize gerçekleştireceğini söyledi.

ARA REKLAM ALANI

MEMLEKET PARTİSİ’NDEN MANAVGAT ÇIKARMASI

Memleket Partisi Genel Başkan yardımcısı ve Antalya milletvekili adayı Mevlüt Dudu, il başkanı ve diğer milletvekili adaylarıyla birlikte Manavgatlılarla buluştu.  Dudu ve beraberindekilerin Manavgat ziyaretindeki ilk durağı İlçe teşkilatıydı.

’14 MAYIS’TA MUCİZE GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ’

Memleket Partisi Antalya Milletvekili Adayı Mevlüt Dudu burada yaptığı açıklamada, Antalya’da Memleket Partisine olan ilginin her geçen gün arttığını , 14 Mayıs’ta mucize gerçekleştireceklerini söyledi. Mevlüt Dudu; “Yirmi yıldır iki kutup arasına sıkışmış bir Türkiye var. İşte biz Türkiye’yi bu açmazdan çıkarmak amacıyla üçüncü bir yol açmak amacıyla Memleket Partisi’ni kurduk. Ne sağdan, ne soldan, Atatürk’ün yolundan sloganıyla halkımızın huzuruna çıktık. 17 Mayıs’ta iki yılı dolduracak Memleket Partisi ikinci yaşını doldurmuş olacağız. Bu kısa sürede maddi manevi çok zor şartlarda büyük bir başarıyı gerçekleştirdik. Öncelikle partimizin örgütlenmesini tamamladık. Siyasi Partiler Kanunu’nun aradığı kriterlere uygun olarak örgütlenmemizi tamamladık. Yasal olarak seçimlere katılma hakkını elde ettik. Şimdi de halkımızın gösterdiği ilgiyle büyük ilgiyle bir mucizeyi gerçekleştirmek üzereyiz. Bu mucize 14 Mayıs akşamı sandıkların açılmasıyla oyların sayılmasıyla birlikte zaten somutlaşmış olacak” dedi.

MEMLEKET PARTİSİ’NİN BARAJ SORUNU YOK

Antalya’nın temel sektörlerinin tarım ve turizm olduğunu kaydeden Dudu, tarım sektörünün sorunlarının çözümü noktasında ülkesel çözümler üretilmesi gerektiğini, Turizm sektöründe ise devrim niteliğinde reformlara  ihtiyaç olduğunu söyledi. Mevlüt Dudu’nun gündeminde Memleket Partisi’ni baraj altında gösteren anketlerde vardı. Dudu, Memleket Partisi’nin baraj sorunu yok dedi.

BAŞKAN SAZAN, MANAVGAT’IN SORUNLARINI ADAYLARA SUNDU

Manavgat’ın temel sorunlarını 2 yıldır yakından takip ettiklerini kaydeden Memleket Partisi Manavgat İlçe Başkanı Ali Sazan Başta Hastane, Ulualan ve kira artışları olmak üzere kentin tüm sorunlarını içeren dosyayı Mevlüt Dudu ve ve diğer milletvekili adaylarına sundu.

Ali Sazan:  “Manavgat’ın temel sorunlarını yaklaşık iki yıldır takip ediyoruz. Bu konuyla alakalı Manavgat’ın gerek hastane sorunu, gerek Ulualan sorunu olsun gerekse kira artışları sorunları olsun, bu konularla ilgili bir dosya oluşturduk. Bunları milletvekili adaylarımıza şimdiden değerli başkanım da olduğu gibi bütün adaylarımıza takdim ettik. Manavgat’ın temel sorunlarını zaten biliyor adaylarımız. Ama bunu bir de yazılı olarak kendilerine sunduk.  Kendileri  ellerinden gelen çabayı göstereceklerini ifade ettiler. Kendilerine teşekkür ediyor. Başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Memleket Partisi Antalya heyetinin Manavgat çalışması esnaf ziyaretleriyle devam etti.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.