DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 27°C
Açık
Antalya
27°C
Açık
Paz 27°C
Pts 26°C
Sal 25°C
Çar 25°C

MASMO Geleneksel İftar Sofraları

Manavgat Serbest Muhasebeci ve Mali müşavirler Odası (MASMO), meslek mensupları ve Manavgat protokolünü bir kez daha iftar sofrasında buluşturdu.

ARA REKLAM ALANI

Manavgat Serbest Muhasebeci ve Mali müşavirler Odası (MASMO), meslek mensupları ve Manavgat protokolünü bir kez daha iftar sofrasında buluşturdu. Manavgat Serbest Muhasebeci ve Mali müşavirler Odası (MASMO)’ nun geleneksel iftar sofrası bu kez küçük şelale de kuruldu.

SABRİ KESKİN: TÜRMOB BÜYÜK BİR AİLEDİR

Geleneksel iftar sofrasında davetlilere seslenen MASMO Başkanı Sabri Keskin in gündeminde 6 şubat depremleri vardı. Yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allahtan rahmet yaralılara şifalar diledi. Başkan Keskin, TÜRMOB un asrın felaketinde bölgeye yaptığı yardımları hatırlattı. Sabri Keskin; “TÜRMOB olarak büyük bir aileyiz. Deprem bölgelerine 40 tır gibi bir yardım yaptık. Yine dayanışmalarımız devam etmektedir” dedi.

RAMAZAN BAYRAMINIZ MUBAREK OLSUN

Birlik ve beraberlik mesajları veren başkan keskin MASMO’nun geleneksel iftar sofraları gelecek Ramazanlarda da kurulmaya devam edecek dedi. Sabri Keskin, tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutladı. Sabri Keskin; Tüm İslam aleminin, meslektaşlarımızın ve misafirlerimizin Ramazan Bayramını kutluyorum” dedi.

BELEDİYE BAŞKANI ŞÜKRÜ SÖZEN’DE KATILDI

Ramazan ayının 28. gününde gerçekleşen MASMO’ nun iftar organizasyona Belediye Başkanı Şükrü Sözen başta olmak MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, Bakkallar Odası Başkanı Abdullah Akça, Ziraat Odası Başkanı Rasim Metin, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Özcan, Manavgat Esnaf Kefalet Başkanı Salim Aksoy, Şoförler Odası Başkanı Mehmet Muammer Ünal, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Yaşar Bulut, Süt Birliği Başkanı Bilal AY, Vergi Dairesi Müdüre si, Muhasebe meslek mensupları katıldı.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.