DOLAR 32,5187
EURO 34,9172
ALTIN 2.436,32
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 26°C

Marka Outlet Açıldı!

Ayakkabı sektöründe 50 yıllık geçmişiyle en büyük mağaza zincirine sahip olan Kemal Tanca’nın ürünleri artık Manavgatlıya çok daha yakın.
Üstelik fiyatlar gerçek değerinin onda biri…

Manavgat’ın ilk outlet mağazası Demokrasi bulvarında dualarla açıldı. Manavgatlı Marka Outlet çatısında buluştu. Açılışa katılım yoğun marka ürünlere ilgi büyüktü. Katılımcılar Ürünleri inceledi, kuyruk oluşturdu, alışveriş yaptı.

ARA REKLAM ALANI

MANAVGAT MARKA OUTLET’E AKIN ETTİ

Manavgat’ın ilk outlet mağazasında Kemal Tanca bünyesindeki tüm ürünlere ulaşmanın mümkün olduğunu belirten işletmeci Mustafa İşbilir vatandaşların ilgisinden oldukça memnun. MarkaOutlet Mağaza işletmecisi Mustafa İşbilir:” Allah herkesten razı olsun.Çok güzel bir açılış oldu.Halkımızın ilgisi bizi çok mutlu etti.” dedi.

Manavgatlının Marka Outlet’e olan yoğun ilgisinin temelinde ürünlerin orijinal fiyatlarının ise çok hesaplı olması geldiğini belirten mağaza sahibi Mustafa İşbilir: ” Ürünlerin fiyatları gerçek fiyatlarının onda biri yani geliş fiyatlarının yarısına çünkü tekleme ürünler.Fiyatlarımız 99 TL den başlıyor. 199 TL ve 299 TL şeklinde her bütçeye hitap ediyor. Mağazamızda ki ürün sayısı ve çeşitliliği her geçen gün artıyor. Daha yüksek segment ve kalitede ürünlerimizde mevcut ancak toplam ürünlerin %99’u 100 TL-200 TL-300 TL etiketi yaşıyor.Bütün ürünlerimiz marka ve orjinal ve de çok hesaplı.Tüm Manavgatlıları mağazamıza bekliyoruz” dedi.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.