DOLAR 32,5111
EURO 34,9079
ALTIN 2.434,99
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Pts 28°C
Sal 25°C
Çar 24°C
Per 26°C

Manavgat’ta İYİ Parti Ailesi Büyüyor

A+
A-

ARA REKLAM ALANI

Manavgat’ta 100 kişi İYİ Parti’ye katıldı

Rotamız net parolamız millet sloganıyla yerel seçim çalışmalarını sürdüren Meral Akşener liderliğindeki İyi Parti Manavgat’ta üye sayısını arttırmayı sürdürüyor. Esma Kara başkanlığında çalışmalarını hızlandıran Manavgat ilçe teşkilatında 100 yeni üye içim katılım töreni düzenlendi.

Manavgat İlçe binasında düzenlenen törende İyi Parti’nin yeni neferlerine rozetlerini İyi Parti Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Üyesi Ayşen Kurt, Antalya İl başkanı Vahdet Afşin Karacan ve iİçe Başkanı Esma Kara taktı.

Esma Kara: Türk milletinin hayati sorunlarını dile getirip, çözüm arayacağız.

Törende partililere seslenen İyi Parti Manavgat İlçe Başkanı Esma Kara “Türk siyasi tarihinin gördüğü en zorlu mücadeleyi vermek suretiyle “Cesurlar Hareketi” sıfatına nail olmuş İYİ Parti, bugün de zorlu mücadeleden geçiyor. Üstelik bu sefer karşımızda sadece iktidar partisi ve onun destekçileri yok. Karşımızda İYİ Parti’nin Üçüncü Yol’da hareket etmesini istemeyen, siyasetin merkezine konumlanıp Türk milletinin ilgisine mazhar olmasını reddeden bütün odaklar var. Bizler, Türk milletine rağmen siyaset yapanlarla bir olmayacağız; ama Türk halkının bağrına bastığı insanlara da karşı durmayacağız. Terörle iltisaklı yapılarla ne müzakere edeceğiz, ne de arka kapı diplomasisi yapılmasına göz yumacağız. AKP iktidarının yapay gündemlerine kapılmayıp, Türk milletinin hayati sorunlarını dile getirip, çözüm arayacağız. Ne siyasal Arapçılığa, ne sahte Kemalizm’e ne de Türksüz, Türk milliyetçiliğine geçit vermeyeceğiz! Siyaset kalpazanlarına, fikri namusu olmayanlara aman vermeyeceğiz. Seçtiğimiz bu yolda hiç dinlenmemek üzere yürümeye karar verdik. Asla yorulmayacağız, yorulduk demeyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Partimize Emeği Geçenlere Teşekkür ederiz

İYİ Parti’ye geçmiş dönemlerde hizmet etmiş, fakat yolunu ayırmayı tercih etmiş herkese hizmetleri için teşekkür eden Esma Kara. ” Siyasi etiğe aykırı bir biçimde geçmişte siyaset yaptığı dava arkadaşlarının emeklerini hiçe sayanlara ise fırsat vermeyeceğiz. Partimizden geçmişte ayrılanlar olmuştur, bugün olmaktadır, geçmişte de olacaktır! Fakat kurulduktan sonra 2 genel seçim, 1 yerel seçim atlatan, 1 yerel seçimin daha arifesinde olan İYİ Parti dimdik ayaktadır, böyle olmaya da devam edecektir. Bugün burada İYİ Parti ailesine katılarak bizleri yürüdüğümüz bu kutlu yolda destekleyecek dava arkadaşlarımızla bir aradayız. ,Cumhuriyetimizin 100.yılında göreve başladığımız ilk ayımızda 100 yeni üyemizi partimize kazandırdık.” şeklinde konuştu.

Ayşen Kurt: Göreve Hazırım!

İyi Parti Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Ayşen Kurt, Yargıtay’ın son verilerine göre Türkiye’de üye sayısı bakımından üçüncü partinin İYİ Parti olduğunu söyledi. İsmi Manavgat Belediye Başkan adaylığı için de geçen İyi Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Ayşen Kurt, Genel Başkan Meral Akşener’in talimatları doğrultunda her göreve hazırım dedi.

Vahdet Afşin Karacan: 8 İlçe Adayımızı En Kısa Sürede Açıklayacağız

Yaklaşan yerel seçimlere yönelik açıklamalarda bulunan İyi Parti İl başkanı Vahdet Afşin Karacan Antalya’da büyükşehir dahil 12 adayın belirlendiğini kalan 8 ilçenin adayının da en kısa sürede açıklayacaklarını belirtti.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.