DOLAR 32,5767
EURO 34,9899
ALTIN 2.462,54
BIST 9.892,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 25°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
25°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 27°C
Sal 26°C

Manavgat’ın üçte biri aşılandı

Manavgat Kaymakamı Dr.Mustafa Yiğit yeni normalleşmenin ilk gününde uyardı “Salgın devam ediyor. Vaka sayısının birden bire yükselmemesi için pandemi kurallarına uyalım dedi.

A+
A-

“Manavgat’ta aşı sayısı 90 bini geçti”

HAYAT Boyu Öğrenme Haftası nedeniyle düzenlenen törende konuşan Manavgat Kaymakamı Dr. Mustafa Yiğit, Manavgat nüfusunun yaklaşık 3’te 1’inin aşılandığını belirterek, hedeflerinin Haziran ayı içerisinde bu sayıyı 150 bine çıkarmak olduğunu söyledi. 1 Haziran’dan itibaren yeni normalleşme süreci içine girildiğini hatırlatan Manavgat Kaymakamı Dr. Mustafa Yiğit, bu süreçte bugüne kadar verilen mücadelenin bırakılmadan devam etmesi gerektiğini vurgulayarak, “Tekrar normalleşmek için çok dikkatli olmamız gerekiyor. Bu süreç biliyorsunuz devam ediyor. Birden bire vaka sayının yükselmemesi için yine belli şeylere dikkat edeceğiz. Yine mesafemizi koruyacağız, maskemizi takacağız ve temizliğe önem vereceğiz” diye konuştu.

ARA REKLAM ALANI

‘Herkes Mutlaka Aşılansın’

Covid-19 ile mücadelenin en önemli bölümünün aşı olduğunu vurgulayan Kaymakam Yiğit, “Lütfen aşılarımızı olalım. Sırası gelen ki 50 yaş üzeri herkes aşılanabiliyor, herkes bir an önce randevusunu alsın ve aşısını olsun bu çok önemli. Eğer biz haziran ayında ilçe olarak söylüyorum, ilçenin yarısını aşılamış olursak çok büyük bir başarı olacak. Türkiye için de aynı şey söz konusu. Bizim şu an 90 binin üzerinde aşılanmış insanımız var. Yaklaşık bu Manavgat’ın 3’te 1’ine tekabül ediyor. Bunu 150’e çıkardığımız zaman çok rahat bir şekilde toplu aktivitelere katılabileceğiz. Toplu aktiviteler yapabileceğiz, törenler, şölenler, düğünler yapabileceğiz. Dolayısıyla bir an önce bu aşı olayını artırmamız gerekiyor” diye konuştu.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.