DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Paz 26°C
Pts 26°C
Sal 24°C
Çar 24°C

MANAVGAT’IN EN BÜYÜK ARÇELİK MAĞAZASI DUALARLA AÇILDI

A+
A-

ARA REKLAM ALANI

KUŞAKTAN KUŞAĞA AKTARILAN DENEYİM

Kökleri yarım asrı aşan Tatar ailesi doğup büyüdüğü memleketine yatırımlarını sürdürüyor. Manavgat’ın en kapsamlı Arçelik mağazası görkemli bir tören ve dualarla açıldı. Açılışta davetlilere seslenen Azimhan Ticaret Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tatar, “1955 yılında dedem Mehmet Tatar’ın başlattığı bir ticari hayatımız var. Kuşaktan kuşağa aktarılan bir deneyimle ben de üçüncü kuşak olarak burada devam ettiriyorum.” dedi.

ÇAVUŞOĞLU: TATAR AİLESİNİ TEBRİK EDİYORUM

Açılışa önceki dönem Dışişleri Bakanı,  Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu’da katıldı. Çavuşoğlu açılışta yaptığı konuşmada, “ Öncelikle Tatar ailesini yatırımlarını sürekli arttırdıklarını için tebrik etmek istiyorum. Her yatırım istihdam demek, üretim demek, ticaret demek” ifadelerini kullandı.

TATAR AİLESİ MANAVGAT’IN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜ OLDU

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde Manavgat Belediye Başkanlığına aday olan pek çok isim de açılışta hazır bulundu. Kentin yarınları adına birlik ve beraberlik mesajı verilirken Tatar ailesinin kentin birleştirici gücü olduğunun adeta kanıtı oldu. Açılışa katılan Manavgat Belediye başkan adaylarına başarılar dileyen Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, “Tüm hedefimiz? Manavgat’ımıza, Antalya’mıza hizmet etmek, demokrasi içinde yarış her zaman gereklidir” derken Azimhan Ticaret Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Tatar, “Aile olarak her zaman şunu göz önünde bulundurduk. Bizim için ticaretimiz ve sosyal hayatımız her zaman ön planda geliyor. Onun için hiçbir zaman siyasi kimliğe bürünmemeye çalıştık. Siyaset kimliğimiz olsa dahi diğer siyasilerle de bir şekilde ortak noktada buluşabildik” dedi.

TÜM ARÇELİK ÜRÜNLERİ TEK ADRESTE!

Mimar Sinan Mahallesi SGK Binasının yanında hizmete giren Arçelik Mağazası markanın ürettiği tüm ürünleri tek bir noktada bulma imkanı sağlıyor. Mehmet Tatar:  “Manavgat’ta metrekare olarak en büyük Arçelik mağazasına sahibiz. Onun için Arçelik markasına ait tüm ürünleri bütün müşterilerimizi rahatlıkla bulacağı bir mağaza burası” dedi.

‘AÇILIŞA ÖZEL %50  İNDİRİMLERİMİZ VAR’

Tatar ailesinin üçüncü kuşak temsilcisi Mehmet Tatar kentin en büyük Arçelik mağazasının açılışa özel kampanyaları hakkında da bilgi verdi. “Arçelik markasının ve bizim Tatar ticaret olarak el ele vererek yaptığımız bir kampanyamız var. Türk kahvesi makinesi, çaycı, ütü ve elektrikli süpürge den oluşan dört tane küçük ev aletinde %50 indirimimiz var. Bütün ürünlerimizde de bir hafta geçerli paro dediğimiz Arçelik’in yaptığı 1500 liraya kadar indirimler var. Bir hafta sonra da indirimlerimiz devam edecek” dedi.

‘HERKESE ÇOK TEŞEKKÜRLER’

Tatar ailesinin kente kazandırdığı en kapsamlı Arçelik mağazasının açılış töreni yoğun katılım ve görkemli açılış töreniyle de dikkati çekti. Mehmet Tatar, “Sayın Bakanımız yoğum programından bize de vakit ayırdı. Ev sahibi gibiydi. Çok teşekkür ediyoruz kendisine. Herkese bu açılışa katıldıkları için çok teşekkür ediyorum. Şeref verdiler, onurlandırdılar. Organizasyon Dünyası’ndan Yusuf Bey’e de çok teşekkür ederim. Emeklerine sağlık” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.