DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Paz 27°C
Pts 26°C
Sal 25°C
Çar 24°C

MANAVGAT’I YILBAŞI HEYECANI SARDI

A+
A-

Yeni yıla sayılı günler kala, Manavgat’ı yılbaşı heyecanı sardı. Tüm dünyada olduğu gibi Manavgat’ta’ da yeni yıl heyecanı yaşanıyor. Party Concept işletmecisi Yusuf Coşkun vatandaşlar ve işletmelerin yılbaşına özel olarak hazırlanan ürünlere büyük rağbet gösterdiğini söyledi.

BÜYÜK TALEP VAR

Yılbaşı gecesi misafirlerini ağırlamaya hazırlanan pek çok işletme bir yandan yılbaşı programlarını duyururken bir yandan da vitrinlerini yeni yıl konseptiyle süslemeye başladı.  Party Concept işletme sahibi Yusuf Coşkun bu sene yılbaşı süslerine ilginin geçen yıldan daha fazla olduğunu kaydetti. Coşkun, “Esnaflarımızdan ve otellerden büyük talepler var. Açık olan otellerimiz yılbaşına muhteşem bir şekilde hazırlanıyorlar. Bizlerde otellerin yılbaşı ürün ihtiyaçlarını karşılıyoruz.”   

ARA REKLAM ALANI

EN ÇOK  TALEP YILBAŞI AĞAÇLARINA

Vatandaşların en büyük talebinin yılbaşı ağaçlarına olduğunu belirten Coşkun, boyuna göre fiyatı değişen yılbaşı ağaçlarının  50 TL’den başladığını belirtti. “En çok talep gören ürünlerimiz yılbaşı ağaçları ve ağaç süsleri. İşletmeler ise daha çok mekan süsleri strafor tarzı ürünlerimizi tercih ediyor”

OTELLER ARTIK İSTANBUL’A GİTMİYOR

Ürün çeşitliliğiyle dikkat çeken Parti Concept  vitrinlerini  yılbaşı konseptiyle süslemek isteyen iletmelere de zengin ürün çeşitliliği ve hesaplı fiyatlarıyla büyük kolaylık sağlıyor. Coşkun, “Oteller geçen yıl bizde bulamadıkları ürünleri Antalya, İzmir ve İstanbul’dan tedarik etmeye çalışıyorlardı. Bu sene ise tüm ihtiyaçlarını Party Concept mağazamızda bulabiliyorlar”

YILBAŞI AKŞAMI 24:00’E KADAR AÇIK

Yılbaşı süslerinin yanında  sevdiğine yılbaşı hediyesi almak isteyenlerinde adresi konumundaki Party Concept sabah 9:00 akşam 21:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Yılbaşı akşamı ise saat 24:00’e kadar açık.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.