DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Pts 26°C
Sal 25°C
Çar 24°C
Per 26°C

MANAVGAT ZEYTİNYAĞI, İTALYA VE İSPANYA’NIN KİNDEN DAHA İYİ

MANAVGAT ZEYTİNYAĞI BEGENİ TOPLADI

Side Gastro Caz Festivali farklı kültürleri bir araya getirdi. Side’nin köklü tarihini lezzet ve müzikle buluşturdu. Festival’de Manavgat’ın zeytinyağı ve tropikal meyveleri büyük beğeni topladı. Manavgat Ziraat Odası, Side kent meydanında kurulan stantta Manavgat zeytinyağı başta olmak üzere geleneksel lezzetleri yerli ve yabancı turistlere tattırdı. Manavgat zeytinyağının ilk kez tadan yerli ve yabancı ziyaretçiler Türk zeytinyağının kalitesinin İtalya ve İspanya zeytinyağından daha iyi olduğunu söyledi.

ARA REKLAM ALANI

DÜNYA VE TÜRK MUTFAĞI TANITILDI

Manavgat Belediyesi’nce 13-15 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Gastro Caz Festivali, ünlü şefler ve ünlü caz sanatçılarını ağırladı. Mutfağın ve müziğin ustaları 3 gün boyunca farklı kültürlerin müzik ve lezzetlerini sundu. Side Kültür Evi’nde ki söyleşilerde “Yörük Göçer Mutfağı”,  “Geleneksel Lezzetler”, “Yeni Lezzetler-Tropikal Meyveler” ve “Girit-Akdeniz ve Ege Mutfağı” hakkında bilgiler verildi.

SİDE’DE CAZ RÜZGARI

3 gün süren Side Gastro Caz Festivali, caz müziğinin dünyaca ünlü ustalarını da Side ye taşıdı. Apollon Tapınağı’n da caz rüzgarı esti.

RASİM METİN – MANAVGAT ZİRAAT ODASI BAŞKANI

BAŞKAN SÖZEN’E TEŞEKKÜR ETTİ

Bu yıl ilki düzenlenen, “müzik ve yemek” mottosuyla öne çıkan Side Gastro Caz Festivali’nin Manavgat’ın yöresel lezzetlerinin yabancı kültürlere tanıtılmasını sağladığını kaydeden Manavgat Ziraat Odası Başkanı Rasim Metin, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve ekibine teşekkür etti.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.