DOLAR 32,4325
EURO 34,8475
ALTIN 2.428,49
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 29°C
Açık
Antalya
29°C
Açık
Sal 25°C
Çar 24°C
Per 28°C
Cum 24°C

Manavgat üvey evlat mı ?

Milli Yol Partisi Manavgat İlçe Başkanı Ali İhsan Kılıç partisinin genişletilmiş istişare toplantısında Manavgat ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ali İhsan Kılıç şu ifadeleri kullandı

ARA REKLAM ALANI

“Manavgat üvey evlat olmaktan artık çıkarılmalı diye bir açıklama yapmıştım. Manavgat, Antalya’nın en büyük coğrafi olarak büyük ilçelerinden bir tanesi. Hayvancılığa baktığım zaman Manavgat en fazla hayvancılık sektörünün olduğu bir kent. Manavgat en fazla tarımın ve seranın olduğu bir kent Manavgat Antalya’nın yatak kapasitesi konumunda en yüksek yatak kapasitesine sahip olan bir kent. Mesela bir Side’miz var. Dünya Side’yi tanıyor ama bir mahalle. Dolayısıyla Manavgat’ta yirmi sene önce yapılmış iki yüz yataklı bir hastanemiz var ama hala o hastanede. Ama bana göre artık büyüyor. En fazla göç alan bir yerimiz. Ama bugüne kadar hak ettiği hizmeti aldı mı? Almadı. Kardeşim bir işi başarmak için mücadeleni ver. Eğer senin elini kırmaya çalışıyorlarsa bırak sen o masayı kır. Manavgat’tan bizim şuanda iki tane milletvekilimiz var. İbrahim Aydın ve Tuğba Hanım. De ki Manavgat’ta benim böyle böyle eksikliklerim var de.. Vur masaya. Seni milletvekilliğinden mi atacaklar? Atsınlar. Eğer ki ben milletvekili olsam, Manavgat’ın eksiklerini tam olarak izah ederim. Bana dur dedikleri zaman durmam. Çünkü ben Manavgat’ın evladıyım. Ben öncelikle herkesin bir siyasi partisi var. Ama bir Manavgat Partisi olmayı başaramadı buradaki insanlar. Biz doğruları söylemeye devam edeceğiz. Bizim Milli Yol yeni kurulmuş bir parti ama Milli Yol’un bir geçmişi var Bir geleneği var. Bu gelenekteki insanlar on yıl, on beş yıl öncesinden söyledikleri, eğer bugün yapılmış olsaydı Manavgat böyle olurdu. Evet, size üstüne basa basa basa söylüyorum. Kurtuluş Milli Yol Partisi”

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.