DOLAR 32,4790
EURO 34,8597
ALTIN 2.440,36
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 26°C

MANAVGAT SATIN ALMA MÜDÜRLERİ PLATFORMU BAŞKANINI SEÇTİ

ANTALYADAILYNEWS

A+
A-

2019 yılı başında kurulan Manavgat Satın alma Müdürleri Platformu ilk başkanını seçti. Sektörde 32 yıllık tecrübeye sahip Sedat Çakır platformun ilk başkanı oldu. Platformun bugün otel satın alma müdürlerinden oluşan 48 üyesi bulunuyor.

ARA REKLAM ALANI

“HİÇ KİMSENİN TEMSİLCİSİ DEĞİLİZ”

Manavgat Satın alma Müdürleri Platformunun hiçbir firma yada kurumun temsilcisi olamadığını ve olmayacağının altını çizen Çakır, asıl amaçlarının platform üyeleri arasında bilgi ve tecrübe aktarımı olduğunu kaydetti. Sedat Çakır “Biz bir aileyiz” dedi.

“TEKELLEŞMEYE KARŞIYIZ”

Antalya menşeli firmalarla daha fazla işbirliği kurmayı istediklerini kaydeden Sedat Çakır, platform olarak piyasada tekelleşmenin karşısında olduklarını belirtti. Başkan Sedat Çakır Manavgat Satın alma Müdürleri Platformu olarak sosyal projelerle de farkındalık yaratmayı planladıklarını söyledi.

PLATFORM YÖNETİM VE DENETİM KURULU

Yönetim Kurulu
Sedat Çakır – Side Breeze Hotel – Başkan
Mustafa Ali Bulut –Commodore Elite Suit & Spa – Başkan Yardımcısı
Serkan Karalar – Sandy Beach Hotel – Üye
Ahmet Kartal – Linda Resort Hotel – Üye
Perihan Erkaymaz – Concordia Celes Otel – Üye

Denetleme Kurulu
Numan İşbilir – Melas Resort Hotel – Başkan
Erkan Koşoçaydan – Blue Waters Club – Üye
Olgun Kahveci – Turquoise Hotel – Üye

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.