DOLAR 32,4815
EURO 34,7356
ALTIN 2.407,77
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 25°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
25°C
Parçalı Bulutlu
Per 28°C
Cum 24°C
Cts 22°C
Paz 24°C

Manavgat İYİ Parti yeni ilçe yönetimi açıklandı

Manavgat İyi Parti’nin çiçeği burnunda İlçe Başkanı Esma Kara ilk kez basının karşısındaydı. Partisinin Türk siyasetindeki duruşuna yönelik mesajlar verdi. Kara yeni yönetimini de açıkladı. 32 kişilik İyi Parti Manavgat ilçe teşkilatının 8 si kadınlardan oluşuyor.

ARA REKLAM ALANI

İyi Parti Manavgat İlçe Başkanı Esma Kara’nın konuşması;

“Kıymetli basın mensupları, Değerli dava arkadaşlarım,

Ben Avukat Esma Kara. İYİ Parti Manavgat ilçe başkanıyım. Sizlerle tanışmak ve doğru iletişim kanalı oluşturabilmek maksadıyla böyle bir kahvaltı tertip edilmesini talep ettim. Kahvaltıya katılım nezaketi gösterdiğiniz için her birinize teşekkür ediyorum.

Öncelikle kadın genel başkanı olan bir partide siyaset yapmaktan ötürü kıvanç duyuyorum. Sayın Meral Akşener, erkek egemenliğinin olduğu siyasette cesur Türk kadınını temsil ediyor. Ben de siyaseten Sayın Meral Akşener’i rol model olarak alıyorum.

İYİ Parti ilçe başkanı olarak, kadınlarımızı siyasette daha çok görmek istiyoruz. Manavgat özelinde kadınlarımızın siyasette aktif olması adına elimden geleni yapacağımı buradan ilan ediyorum ve Manavgatlı kadınlarımızı da sizlerin aracılığıyla partimize davet ediyorum.

Kıymetli basın mensupları,

İYİ Parti özü başına hareket etmek ve Türk siyasetindeki sıkışmışlığı ortadan kaldırmak adına bir hamle yaparak “Üçüncü Yol”u tercih etti.

Bugün, memleket meselelerine çözüm getiremeyen otoriter bir iktidar bloku ile geniş kitlelere umut veremeyen ana muhalefet partisinin tahakkümü altındayız. Kamu yararını hiçe sayan bu tahterevalli siyasetinin en büyük zararı ise Türk halkınadır.

Seçimler her dönemde iktidar ve ana muhalefet partisi tarafından konsolidasyon siyasetinin bir unsuru olarak kullanılmaktadır. Bu yüzden Türkiye’de seçimler artık mevcut iktidar yapısının devamını sağlamaya yöneliktir.

Kendi ikballeri için, siyasi partilerin seçimlerdeki başarılarını Türk milletinin geleceğinden fazla önceleyen tavırlar ne yazık ki bizleri bu duruma getirmiştir. Her seçimde daha fazla imkân ve kaynak için girilen ittifaklar son tahlilde Türk milletinin bütünlüğüne zararlı hale gelmiştir.

İttifak halinde girilen her seçim ise bir sonraki seçimin kazanılma ihtimalini ortadan kaldırmaktadır.

Artık konforlu muhalefete veda etme zamanı geldi.

Üçüncü yol, siyasetin bütün unsurlarının konfor alanlarından çıkmasını sağlayacak, “Siyaset Siyaset İçindir” anlayışını yıkarak herkese  “Siyaset Halk İçindir” söylemini hatırlatacaktır.

Bizler de bu yolda sesimizi Türk toplumuna daha fazla duyurabilmek adına siz değerli basın mensuplarının desteğine ihtiyaç duyuyoruz.

Bizlerden kıymetli desteklerinizi esirgemeyeceğinizi umuyorum.

Parti binamız siz kıymetli basın mensuplarına her daim açıktır.

Bizimle ilgili en doğru bilgileri alacağınız yerdir.

Sizleri her zaman parti binamıza da bekliyoruz.”

Yeni İlçe Yönetimi şu isimlerden oluştu.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.