DOLAR 32,5406
EURO 34,9537
ALTIN 2.456,26
BIST 9.876,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 25°C
Sal 25°C

MANAVGAT’TA FESTİVALLER BAŞLIYOR

ANTALYADAILYNEWS

Manavgat’ta festival mevsimi başlıyor. Bu yıl 9’uncusu kez kapılarını açacak olan Uluslararası Manavgat Motosiklet Festivali 26-30 Haziran tarihlerinde düzenlenecek.

ARA REKLAM ALANI

BASIN LANSMANI ANTALYA’DA

Festival öncesi Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen Antalya’ya çıkartma yaptı. Başkan Sözen ve Meclis üyeleri Akra Barut Hotel’de düzenlenen lansman gecesinde festivaller hakkında basın mensuplarına bilgi verdi sorularını yanıtladı.

Geçen yıl 5 milyon turistin Manavgat’ta ağırlanmasıyla yaklaşık 4 buçuk milyar dolar ülke ekonomisine kazanç sağlandığını belirten Başkan Sözen “Bir kentte fiziki yapılanmalar teknik çalışmalar illaki yapabilirsiniz ama o kentin kültürel sosyal ve sportif hayatını canlı kılmadığımız zaman bir tarafınız eksik kalıyor.
Festivallerimiz de bunun için son derece önemli dedi.

BAĞLAN AMA BAĞIMLI OLMA

Sözen, Bu yıl festivalin mottosunu teknoloji bağımlılığına dikkat çekmek için ’bağlan ama bağımlı olma’ olarak belirlediklerini festival alanında teknolojiden uzak olabilecek bir bölge oluşturmaya çalışıyoruz dedi.

“NEDEN OLMASIN”

Manavgat’ın en güzel seyir terası olan Türkbeleni Millet Bahçesinin tanıtımı ve Manavgat’a kazandırılması noktasında Motor Festivalinin etkinlik programına dahil edilebilir mi? şeklindeki soruyu yanıtlayan Başkan Sözen, Neden olmasın dedi.

TÜM SANATSEVERLERİ MANAVGAT’A DAVET ETTİ

Şükrü Sözen Manavgat’ta düzenleyecekleri festival takvimi hakkında da bilgi verdi;

Şükrü Sözen, bu yıl 9’uncusu düzenlenecek Uluslararası Manavgat Motosiklet Festivali’in 26-30 Haziran, 23’üncü Manavgat Barış Suyu Kültür, Turizm, Sanat ve Gençlik Festivali’nin 22-28 Temmuz ve 18’nci Side Dünya Müzikleri Kültür ve Sanat Festivali’nin ise 13-23 Eylül tarihlerinde düzenleneceğini açıkladı.Başkan Sözen tüm sanatseverleri Manavgat festivallerine davet eti.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.