DOLAR 32,2952
EURO 34,6307
ALTIN 2.414,74
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 25°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
25°C
Parçalı Bulutlu
Per 29°C
Cum 24°C
Cts 22°C
Paz 26°C

Manavgat Devlet Hastanesi Temel Atma Töreni

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya’nın Manavgat ilçesinde 300 yataklı devlet hastanesinin temel atma töreninde yaptığı konuşmada, istenildiğinde 407 yatak kapasitesine çıkabilecek hastanenin 500 günde tamamlanarak, hizmete açılacağını söyledi.

500 günde tamamlanacak

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Manavgat Devlet Hastanesi temel atma töreninde konuştu.

ARA REKLAM ALANI

“Bu hastanemiz 407 yatak kapasitesine de ulaşacaktır. İnşallah onu da birlikte gerçekleştireceğiz. Tüm üniteleriyle beraber gerçekleştireceğiz. Bugün temelini birlikte atıyoruz. İnşallah 500 gün sonra biraz önce Tuğba kardeşim müteahhiti de sıkıştırdı ve 500 gün olur mu dedi. Olur dedi. Ben inanıyorum ki en kısa zamanda bitirecektir. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Bu hastanemizin temel atma töreni hayırlı uğurlu olsun ve inşallah kısa süre içinde Manavgatlı hemşehrilerimize şifa dağıtacak. Mevcut devlet hastanesini de ihtisas hastaneleri haline getireceğiz. Manavgatlı kardeşlerimize hizmet etmeye devam” ifadelerini kullandı.

Bakan Çavuşoğlu, Antalya’ya yapılan 1400 yatak kapasiteli şehir hastanesini gezdiğini ve yüzde 80 oranında tamamlandığını, Antalya’ya ve tüm ilçelerine sağlık alanında önemli yatırımlar yapıldığını kaydetti.

21 yılda Antalya’ya 18 hastane

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde temel atmadan açılışlara koştuklarını dile getiren Çavuşoğlu, 21 yılda Antalya’ya 18 hastane yaptıklarını ve yapmaya devam ettiklerini söyledi.

Sadece sağlık alanında değil, ulaşımda da Antalya’da ciddi yatırımlar yapıldığını aktaran Çavuşoğlu, “Köprülü kavşakları yaparken bazıları çıktı, ‘Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya’ya kolay gidebilmek için, kendi için yaptırdı’ dedi, Manavgatlılarımıza yalan söyledi. Böyle yalanları bile aymazsızca atabiliyorlar. Tıpkı evlerinizi yapmayacaklar, belgelere imza atmayın dedikleri gibi. Bunlardan her şey bekle ama bizim derdimiz bunlar değil. Derdimiz memleketimize hizmet etmek” diye konuştu.

Hızlı tren projesinin etüdü bitmek üzere

Alacabel’de yaklaşık 15 kilometrelik tünel çalışmasının devam ettiğini, kentte bölünmüş yol sayısının arttığını anlatan Çavuşoğlu, hızlı tren projesinin de etüdünün bitmek üzere olduğunu kaydetti.

Sulama suyunun yarısını devlet karşılayacak

Antalya’nın bir tarım kenti olduğunu anımsatarak AK Parti iktidarında çiftçilere önemli destekler sağlandığını belirten Çavuşoğlu, son olarak sulama suyu ücretinin yüzde 50’sinin devlet tarafından karşılanması yönünde karar alındığını bildirdi.

Manavgat’a üniversite sözümüzü unutmadık

Bakan Çavuşoğlu, Manavgat’a devlet üniversitesi sözlerinin de olduğunu hatırlatarak, bu sözü unutmadıklarını, en kısa zamanda üniversiteyi ilçeye kazandıracaklarını belirtti.

Temel atma töreninden kareler,

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.