DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 27°C
Açık
Antalya
27°C
Açık
Pts 27°C
Sal 25°C
Çar 24°C
Per 27°C

Mall Of Side’de alışveriş keyfi

Yazın gelmesiyle birlikte sezonu açan turizm sektöründe hareketlilik başladı. Otellerde doluluk oranları bayram tatiliyle birlikte tırmanırken alışveriş merkezleri de bu yoğunluktan nasibini alıyor. Side-Kumköy’de turistlerin en fazla ziyaret ettiği alışveriş merkezlerinin başında Mall Of Side geliyor.

ARA REKLAM ALANI

Haftanın iki günü etkinlik

Mall Of Side haftanın 2 günü birbirinden farklı etkinliklerle misafirlerine keyifli alışverişler sunuyor. Çocuklar eğleniyor, aileler doya doya alışveriş yapıyor. Tatillerini Side’de geçiren pek çok turist alışveriş için Mall Of Side’yi tercih etmelerinin sebebi olarak ürün fiyatlarının hesaplı olmasına dikkat çekiyor.

Çocuklar eğleniyor, aileler alışveriş yapıyor

Mall of Side hesaplı alışverişin yanında eğlenceyi de birlikte sunuyor. Alışveriş merkezinde düzenlenen etkinliklere yerli yabancı çocukların ilgisi büyük. Kimi fotoğraf çektiriyor kimi ise maskotlarla dans ediyor. Hediye edilen balonlar yüzleri güldürüyor.

Turist mutlu, esnaf memnun

Mall Of Side’nin esnafı ise etkinlikler sayesinde oluşan yoğunluktan oldukça memnun. Esnaflar turistlerin gerek pasajdan gerekse fiyatlardan çok memnun oldukları, pek çoğunun defalarca gelip alışveriş yaptıklarını kaydediyor.

Mall of Side bu adreste hizmet veriyor:  Ilıca Mahallesi Kumköy Cumhuriyet Bul :2 /2, 07600 Manavgat/Antalya

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.