DOLAR 32,5282
EURO 34,8785
ALTIN 2.435,87
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 27°C
Açık
Antalya
27°C
Açık
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 26°C

KEPEZ & BEYARMUDU KARDEŞLİK PROTOKOLÜ

ANTALYADAILYNEWS

A+
A-

Kepez Belediyesi ve KKTC Beyarmudu Belediyesi arasında işbirliği protokolü imzalandı. Protokole Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Beyarmudu Belediye Başkanı İlker Edip imza attı.

ARA REKLAM ALANI

PROTOKOLÜN KAPSAMI

Protokol kapsamında Beyarmudu vatandaşları, Kepez Belediyesi’nin Hasta Yakınları Konukevi ve Belediye Sağlık Merkezi hizmetlerinden, Kepez Belediye Meclisince kararlaştırılan ve gelir tarifesinde belirtilen ücret karşılığında yararlanabilecek.

‘KARDEŞLİK PROKOLLERİNE ÖNEM VERİYORUZ’

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Belediyeleri arasında geliştirilmeye çalışılan çok önemli bir kardeşlik hukuku bulunduğuna değinen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Biz her fırsatta her iki ülke arasındaki kardeşliği derinleştirmek, gönül köprülerini kuvvetlendirmek, daha güçlü bir milli birlik ve beraberlik ortaya koyabilmek adına çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmaların içinde en önemli gördüğümüz konulardan bir tanesi de, yerel yönetimler düzeyinde halklarımızın birbirine daha çok yakınlaşması ve ortak bir milli şuuru oluşturabilmesidir. Türkiye Cumhuriyeti belediyeleri olarak Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti belediyelerinde işbirliğine ve kardeşlik protokollerine çok daha ayrı bir önem vermekteyiz. “ dedi.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.