DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
26°C
Parçalı Bulutlu
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 25°C
Çar 24°C

KARA’YA DESTEK ÇIĞ GİBİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manavgat Belediye Başkan Adayı Niyazi Nefi Kara’nın büyük mahallelerde sürdürdüğü Halk buluşmaları, kötü hava koşullarına rağmen binlerce vatandaşın katılımı ile devam ediyor. Son olarak Evrenseki, Sorgun ve Oymapınar Mahallelerinde gerçekleştirilen mitinglere binlerce vatandaş akın etti.

ARA REKLAM ALANI

1 NİSAN’DAN İTİBAREN EMRİNİZDEYİM

CHP Manavgat Belediye Başkan Adayı Niyazi Nefi Kara, insan odaklı, çevreci, sosyal ve ekonomi projelerin hayata geçireceklerini ve 1 Nisan’dan itibaren Manavgat halkının emrinde olacaklarını söyledi. Kara, “Manavgat’a sahip çıkmak için Manavgat’ın önünü açmak için geldik. Manavgat’ı birleştirmek için geldik, Manavgat’ı ayrıştırmak isteyenlere, Manavgat’ta yaşayan insanlara ötekileştirmek isteyenleri, Manavgatlıları Manavgat’a ötekileştirmek isteyenlere inat buradayız ve bu mücadeleyi hep birlikte vereceğiz. Bizim önümüzdeki süreçte yerel yönetim ve anlayışımızı anlatmak istiyorum. Birincisi, “Halkçı Belediyecilik” yapacağız diyoruz yani bizim görevimiz halka hizmet olacak. İkincisi “Katılımcı Belediyecilik” diyoruz. Manavgat’la ilgili kararı Manavgatlıların katılımıyla beraber alacağız diyoruz. Üçüncüsü, Demokratik olacak diyoruz, ben yaptım oldu diyemeyecek hiç kimse beraber oturup konuşacağız ama eşit koşullarda olacağız ve alınan kararı birlikte uygulayacağız. Dördüncüsü, Şeffaf olacağız diyoruz yaptığımız her işi açık ve net olarak göreceksiniz. Halk plajını engellemek isteriz ama biz orayı birkaç otelciye peşkeş çekeriz demeyeceğiz, Ulualan’ı bir şey yapmadınız biz yaparız deyip üç beş golf otelciye teslim etmeyeceğiz, mesireyi hiç kimseye bırakmayacağız ve adaletli olacağız, adaleti herkese eşit olarak dağıtacağız, adaletimiz olmazsa hiçbir yeri yönetemeyiz, adaletin olmadığı yerde ne yerel yönetim ne de genel yönetim hayatını idame ettiremez. Burası Manavgat’a aitse Manavgatlıların olarak kalacaktır adaletimiz budur”

Adalet terazisine inanıyoruz

“Hangi partiye oy verdiniz diye sormayacağız, onlar gibi sizi bizim partiye oy vermezseniz diye tehdit etmeyeceğiz. Bizim partiye oy vermezseniz diye asla şantaj yapmayacağız, bizim boynumuz halkımızın karşısında kıldan incedir. Adalet terazisine inanıyoruz biz de adaletli yöneteceğiz diyoruz. Hesap verebilir olacağız. Önümüzdeki süreçte yapacağımız her şeyin verdiğimiz her sözün hesabını vermek için buradayız, ne yapacağımızı anlatıyoruz ne yaptığımızı da göreceksiniz. Hatamız, eksiğimiz olduğunda özeleştiri yapmasını bileceğiz ve yolumuza öyle devam edeceğiz.”

6 ay içerisinde Manavgat’a doğal gaz

“Merak edilen bir konu var baştan söyleyeyim onu Manavgat’tan BOTAŞ boruyu geçirdiği anda 6 ay içerisinde Manavgat’a doğal gaz için kazma vurulacaktır buradan sözünü veriyoruz. Manavgat’a ne yapılsa azdır Manavgat Antalya’nın en güzel ilçesidir, Manavgat’ta yaşayan insanlarımızın çile çekmesini önleyeceğiz ve şunu söylüyoruz sabah evinden mutlu çıkan her bir insanımız akşam evine mutlu dönecek hedefimiz budur, bunun için gençlerimize sahip çıkacağız, çocuklarımıza sahip çıkacağız, yaşayan her vatandaşımıza sahip çıkacağız. Bunları yaparken her bir süreci birlikte yaşayacağız yani diyoruz ki biz biriz birlikteyiz derken Manavgat’ı birlikte yöneteceğiz diyoruz.”

Derdimiz Manavgat!

“İlk projemiz “Manavgat Yönet Projesi”. 15 yaşından itibaren gençlerimiz bu konuda irade koyacak, gençlerimizin de dahil olduğu 15 yaş üzeri herkesin telefonumuza indireceğimiz yerel yönetimin uygulamasıyla burasıyla ilgili karar verileceğinde sizlere soracağız. Diyeceğiz ki bu projeler var hangisini istersiniz ve onların oyları sonucu çıkacak karar bizim belediye meclisimizde onaylanacak ve daha sonra uygulamaya geçecek. Manavgat’ın tamamı ile ilgili karar alacağız kolay değil Ulualan bütün Manavgatlıları ilgilendiriyor o zaman bütün Manavgatlılara yaşayan Manavgatlılara soracağız, diyeceğiz ki Ulualan’a ne yapalım? Manavgatlılar iradesini koyduğunda biz orada her türlü mücadeleyi Manavgatlılarla birlikte vereceğiz, sizlerle beraber olacağız. Derdimiz Manavgat diyoruz Manavgat ‘ta yaşayan insanlar diyoruz.  Manavgat’ın gerçek yüzünü marka değerini yükseltmek istiyoruz”

Markamız Manavgat!

“Markamız Manavgat” projemizde Manavgat’ta yetişen her şeyi Manavgat’ın bütün değerlerini, marka değerini yükselteceğiz onun değerini katlattığımızda ekonomiye kazandıracağız. Markasız olan hiçbir şeyin artık bu devirde değeri kalmadı o yüzden markamız Manavgat projesini gerçekleştireceğiz. Bir başka projemiz var bizleri bugüne kadar yetiştiren, büyüten eğitimcilerimiz, öğretmenlerimiz için sosyal yaşam merkezleri açacağız ve öğretmenlerimiz o 5 yıldızlı yerlerde yaşamlarının belirli sürelerini geçirebilecekler, misafirlerini ağırlayabilecekler ve birlikte zaman geçirebilecekler. En büyük eksiklerimizden birisi ve birçoğumuzun görmediği belki de birçoğumuzun kenarda sıkıldığı, altında ezildiği otizmli çocuklarımız var.  Antalya da yok yakın çevrede de yok otizmli çocuklar için bir tanı merkezi kuracağız, otizm merkezi Manavgat’a yakışır Manavgat’ta kuracağız.

Manavgat ırmağının suyu boşa akmayacak

‘‘ Man-su ’’ projemiz var. Manavgat Irmağının suyu boşa akmayacak diyoruz. Manavgat’ın kaynak suyunu şişeleyip, ambalajlayıp Manavgat markası altında değerlendireceğiz hem istihdam yaratacak hem de Manavgat Belediyesine ekonomik olarak destek sağlayacak. Birçok emeklinin yaşamak istediği, değerlendirdiği bir bölgedeyiz ama biraz önce başkanımızda söyledi birçok emeklimizin emekli maaşıyla birkaç öğün yemek yemek, bir yerde çay, kahve içmek bile zor. Manavgat’a 5 yıl içerisinde en az iki adet emekli kahvehanesi yapacağız orada çaylarını, kahvelerini içecekler ve sohbetlerini yapacaklar. Manavgat’ta insanların yemek yiyebileceği ekonomik olarak yemek yiyebilecekleri sosyal tesisler açacağız. Manavgat’ta insanlar evine aç gitmesin istiyoruz, insanlar restoranlara bakıp geri gitmesin istiyoruz onun için bu tesisleri açacağız. Manavgat’ta sevgili başkanım yakında altıncısının açılışını yapacak bizde 5 yıl içerisinde 10 adet kreş yapacağız. Çocuklarımızın her bir alanda spor ya da kültür- sanat olarak yetişmesini istiyoruz. Bu kentin çocukları sporcu olacaklar o ruhla yetişecekler ve Türkiye de dünya çapında da sanatçılarımızı ve sporcularımızı yetiştireceğiz. Bunun için spor komplekslerini yaygınlaştıracağız.

Üniversite öğrencilerine burs

“Çocuklarını okutamayan ve okutmakta zorlanan aileler var. Manavgat’ta mevcut yurtları daha çok destekleyeceğiz. Yurt olmadığı için eğitimini yarım bırakan çocuklarımız için yeni yurtlar açacağız ve çocuklarımızın üniversiteye gittiğinde orada sıkıntı yaşamaması için belediye olarak onlara burs sağlayacağız. Eğitimlerini tamamlamalarını sağlayacağız çünkü çocuklarımız bizim için çok kıymetli. Gençlerin geleceğini tüketen iktidar anlayışıyla değil, gençlere yaşanabilir bir şehir bırakmak istiyoruz. Yaşlılarımıza da sahip çıkacağız onların evlerine kapanıp kalmalarını istemiyoruz. Bir beyin sinir cerrahı olarak çok iyi biliyorum ki onların diğer insanlarla sohbet edebilmeleri ve sporlarını yapabilmeleri gerekiyor. Bu yüzden yaşlı kreşleri açacağız. Yaşlılarımızın günü birlik yaşamlarını sürdürebileceği ve sosyal aktivitelerini yapabileceği yaşlı kreşleri ücretsiz olarak onlara hizmet verecek. Birçok projemiz var ama bütün projelerimizin temel odağı insanı mutlu etmektir diyoruz. Okullarımıza öğrencilerimize sahip çıkacağız, inançla ilgili ibadethanelerimize sahip çıkacağız onların bakımlarını yapacağız ve inanan, inançlı, eğitimli, mutlu bir Manavgat istiyoruz”

Manavgat’a hizmet bitmez!

Ekonomi ile ilgili düzenli olarak çalıştay yapacağız Manavgat ekonomisini iş dünyası ve Manavgatlılar olarak birleştirip önünü açacağız şunu söylüyoruz Manavgat artık durdurulamayacak hiçbir güç Manavgat’ın ilerlemesini ve insanların mutlu olmasını engelleyemeyecek gece gündüz çalışacağız birlikte bunu başaracağımıza inanıyorum. Burada bir tercih yapacağız Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği yoldan mı ilerleyeceğiz, namuslu, dürüst insanlar olarak yoksa talancı ve yağmacılara mı teslim edeceğiz? Manavgat’ta yaşayan Manavgatlılara inandık yola çıktık bu mücadeleyi sürdüreceğiz. Şükrü başkanım Manavgat’a hizmet bitmez 15 yılda bitmedi dedi. Birazda siz yapın dedi tabi ki başkanım biz yapacağız.”

Irmağın yürüyüş yolunu denize kadar indireceğiz

“Irmağın yürüyüş yolunu denize kadar indireceğiz ve çevre düzenlemesini denize kadar devam ettireceğiz. Sorgun çamlığını iktidardan değil devletten tamamını isteyeceğiz ve orayı halkın kullanımına açacağız. Manavgat’a çok güzel şeyler yapacağız Muhittin Başkana da destek istiyoruz. Niye istiyoruz alt yapıyla ilgili projeler büyükşehir yasasından sonra Büyükşehir’in etkisi altında. Biz biriz ve birlikte yöneteceğiz diyoruz “

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.