DOLAR 32,5788
EURO 35,0430
ALTIN 2.459,26
BIST 9.830,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 25°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
25°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 27°C
Sal 26°C

KALEİÇİ’NDE RENK ÇÜMBÜŞÜ

ANTALYADAILYNEWS

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaleiçi’ni rengarenk çiçeklerle Süsledi. Kaleiçi’ne yaklaşık 35 bin mevsimlik çiçek dikti.

ARA REKLAM ALANI

KALEİÇİ SOKAKLARI GÜZELLEŞİYOR

Antalya ’nın simgesi Kaleiçi ziyaretçilerine renk cümbüşü yaşatıyor. Büyükşehir Belediyesi, Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptığı peyzaj düzenlemeleriyle Antalya’nın en önemli tarihi mirası Kaleiçi sokaklarını güzelleştiriyor. Ekipler, bir taraftan Kaleiçi sokaklarında deformasyona uğrayan saksıların bakım onarımını yaparken bir taraftan da birbirinden güzel binlerce çiçeği toprakla buluşturuyor.

KALEİÇİ’NE 35 BİN ÇİÇEK DİKİLDİ

Kaleiçi’nin muhtelif sokakları, vinka (rozet çiçeği ), kedi tırnağı ve petunya gibi rengârenk bitkilerle süslendi. Yaklaşık 35 bin çiçeği toprakla buluşturan Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü ekipleri, çim alanların biçimi ve mevcut bitkilerin bakımını yapıyor. Marangoz ekipleri deforme olan saksıların boya ve oranım işleri gerçekleştiriyor. Turistlerin en yoğun uğrak yerlerinden Kaleiçi canlı renkleri ve sunduğu görsel şölenle kartpostallık görüntüler sunuyor.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.