DOLAR 32,4348
EURO 34,8128
ALTIN 2.439,44
BIST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 29°C
Açık
Antalya
29°C
Açık
Sal 25°C
Çar 25°C
Per 28°C
Cum 24°C

İyi Parti Manavgat’ta Yerel Seçim Startını Verdi

İYİ Parti Manavgat’ta yerel seçim startını da verdi. İlk kez gözünü belediye başkanlığına dikti. 2017 de Meral Akşener liderliğinde kurulan İYİ Parti’nin Manavgat’ta ilk aday adayı da Dr. Hüseyin Ziyaettin oldu.

KURUMSAL BİR MANAVGAT

Şair , yazar,  kimine göre ise bir aktivist, daha çok doktor olarak tanınıyor ve o bir jinekolog. Manavgat’ta 30 yıldır 25 bin bebeğin hayata tutunmasını sağlayan kentin sevilen doktoru ne kadar Manavgatlı olduğunu anlattı. Manavgat’ta birlik ve beraberliği sağlamak için yola çıktığını söyledi. Kente kurumsal bir kimlik kazandıracağını belirtti.  Projeleri için adaylık sürecini işaret etse de , kurumsal bir Manavgat’ı nasıl yaratacağına dair ipuçlarını verdi.

ARA REKLAM ALANI

‘GÖNÜLLÜLER ORDUSU KURACAĞIM’

Manavgat’ı yönetmek için sadece yönetici profilinin yeterli olmadığının altını çizdi. Lidere ihtiyaç var dedi.  Misyon ve vizyonunu anlattı. Yolumuz Mustafa Kemal Atatürk’ün yolu dedi. Manavgat’ın 106 mahallesinde gönüllüler ordusu kuracağını söyleyen İYİ Parti aday adayı kentte kurumlar arası işbirliğini de arttıracağım dedi.

‘300 PROJEM HAZIR’

Göreve geldiği taktirde Manavgat’a 700 yataklı bir hastane kurulması için elinden geleni yapacağını söyleyen  Manavgat Belediye Başkan Aday Adayı  gerçekçi 300 projesini adaylık döneminde kamuoyuyla paylaşacağını belirtti.

MANAVGAT’IN HİZMETİNDEYİM

Heyecanlı ve bir o kadarda iddialıydı. Şeffaflık sözü verdi. Aday olsam da olmasam da, kazansam da kazanmasam da Manavgat’ın hizmetindeyim dedi.

KARTLAR YENİDEN KARILACAK

Son yerel seçimler 2019 da gerçekleşmiş İyi parti Milet ittifakı adayını desteklemişti.  Dr Hüseyin Ziyaettin’in İyi Parti Manavgat Belediye Başkan aday adaylığı kentte kartların yeniden karılması anlamına geliyor.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.