DOLAR 32,4088
EURO 34,8461
ALTIN 2.433,50
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 27°C
Açık
Antalya
27°C
Açık
Pts 27°C
Sal 25°C
Çar 24°C
Per 27°C

İlk İz Anaokulu ilk yılında büyüledi!

Manavgat İlk İz Anaokulu yılsonu gösterisiyle ilk mezunlarını verdi. İbrahim Sözen Gençlik Merkezi’nde düzenlenen törende, okul hayatlarının ilk durağını başarıyla tamamlayan öğrencilerin gösterileri renkli görüntülere sahne oldu. Minikler yıl boyu edindikleri tüm kazanımları ailelerine sundu. Performansları ise izleyenlerden tam not aldı.

ARA REKLAM ALANI

MİNİKLERDEN MUHTEŞEM GÖSTERİ

Manavgat İlk İz Anaokulunun yıl sonu gösterisi nefes kesti. Halk oyunları, müzikal şovlar ve dans gösterileri izleyenleri adeta büyüledi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende çocuklar kadar aileleri de heyecanlıydı. Veliler evlatlarının ilk sahne performansları karşısında duygusal anlar yaşadı.

Manavgat’ta ilk yılında pek çok ailenin güvenini kazanan İlk İz Anaokulu kurucularından Murat Eren yılsonu gösterisinin ardından antalyadailynews‘in sorularını yanıtladı.

Murat Eren - Kurucu - Manavgat İlk İz Anaokulu

MURAT EREN: ÇOK MUTLUYUZ

Murat Eren, “Bugünkü yapılan performans bir yıl boyunca çocuklarımızın her gün tekrar tekrar edip sergilediği bir performans. Tabii ki bu performansları biz de görünce duygulanıyoruz. Emeğimizin karşılığını almış oluyoruz çok mutluyuz.”

‘ÇOCUKLARIMIZI HAYATA HAZIRLIYORUZ’

Murat Eren, “Çocuklarımızı çağdaş, modern eğitimle hazırlamak, hayata hazır bir şekilde ilkokula başlatmamız gerekiyor. Bizim üzerimize ki yükün çok büyük olduğunu biliyoruz. Ve çocuklarımızın hepsine kendi birer evladımız gibi davranıyoruz ve öyle de görüyoruz. İlk yılımıza rağmen harika bir veli kitlesini yakaladık. Öğrencilerimizden ve öğretmen arkadaşlarımızdan performans gösteren diğer branş öğretmenlerimizden çok memnunuz. Hepsine buradan da sizin aracınızla çok teşekkür ederim.

‘SANAT VE SPORA ÖNEM VERİYORUZ’

Murat Eren, “Biz sanata, spora çok önem veriyoruz. Çocuğun bireysel gelişimi açısından, sanatsal faktörleri, sportif faktörleri ön plana çıkartıyoruz. Ve bunu da velilerimizle paylaşıyoruz. Bunları da istedikleri takdirde bireysel olarak da geliştirmeye çalışıyoruz. Çocuk, akademik olarak zaten eğitimini ilkokulda, ortaokul, lisede alacak. Biz daha çok çocuğun kişisel özelliği olan, sanatsal, sportif, kültürel faaliyetleri öne çıkartırsak kendi akademik gelişimiyle beraber bunları da devam ettirip geliştirebilir”

‘ÖĞRENCİLERİMİZİ İLKOKULA BAŞLATIYORUZ’

Murat Eren, “Bir sınıfımızı mezun ediyoruz. Öğrencilerimizi ilkokula bu sene başlatacağız. Velilerimiz ve öğrencilerimiz tabii ki çok duygulu, hüzünlü anlar yaşıyoruz. Velilerimizin kurumumuzda verilen eğitimden çok memnunlar. Bizlerden anaokulunu ilkokul, ortaokul ve lise olarak da devam ettirmemiz noktasında taleplerde bulunuyorlar. Bununla ilgili planlarımız, projelerimiz de tabii ki devam etmekte.

‘YENİ DÖNEM KAYITLARIMIZ BAŞLADI’

Murat Eren, “Şimdi bizim tabii ki kayıt süreçlerimiz başladı. Bu kayıt süreçleri içerisinde bir dahaki yılın Eylül ayında başlayacak olan eğitim öğretim yılının hazırlıklarını tamamladık. Şu anda öğrencilerimizin kayıtlarını alıyoruz. Bu kayıt süreci içerisine tabii ki erken gelen öğrencilerimizin bazı fırsatlar var. Bu fırsatlardan yararlanması gerekmektedir. Erken gelen öğrencilerimiz, kayıt yaptıran öğrencilerimizin sınıflarını hazırlıyoruz. Programlarını hazırlıyoruz. Öğretmenlerini hazırlıyoruz. Ve bizim seneye ekleyeceğimiz daha farklı branşları da kendilerine bahsederek kayıtlarımızı yapıyoruz.”

‘VELİLERİMİZE ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM’

Murat Eren, “Anaokulu eğitiminde ilk yılımız olmasına rağmen Manavgat halkının bize inanarak ve güvenerek en değerli varlıklarını emanet ettiler. Bu büyük sorumluluğun bilinciyle yolumuza devam ediyoruz. Ailelerimize şükranlarımı sunuyorum. Tüm eğitim kadromuzla yeni dönemde de İlk İz Anaokulu olarak eğitim – öğretim kalitemizi daha yukarılara çıkarmaya devam edeceğiz.”

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.