DOLAR 32,4317
EURO 34,7477
ALTIN 2.441,58
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Az Bulutlu
Antalya
26°C
Az Bulutlu
Cts 27°C
Paz 26°C
Pts 25°C
Sal 24°C

Hüseyin Aydoğan: Spor; Barış dostluk, kardeşliktir !

Nashira City Resort Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aydoğan, Antalya Tenis İhtisas ve Spor Kulübü (A.T.İ.K ) in 40’ıncı genel kurulu öncesi konuştu.
Sporun, Barış dostluk, kardeşlik olduğunu kaydeden Hüseyin Aydoğan yaşanan deprem felaketinde tek yürek olan spor dünyasına teşekkür etti.

SPORA GÖNÜL VERENLER NASHİRA’DA BULUŞTU

Her yaştan spora gönül verenler 2023’ün ilk ayında Hüseyin Aydoğan’ın çağrısıyla Nashira City Resort Hotel’de buluşmuştu. Sporun fiziksel, ruhsal ve toplumsal gelişimde öneminin vurgulandığı buluşmada anılar anlatıldı. Spora yapılan katkılar dile geldi. 2023 yılı için planlama aşamasında ki yeni sportif projeler üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu.

ARA REKLAM ALANI

AYDOĞAN: SPOR BİRLEŞTİRİR

Spora gönül verenlerin ortak branşı tenisti. Antalya Tenis İhtisas Kulübü (ATİK)’te çoğu kez bir birlerine rakip olmuşlardı. Bu buluşma ise tenis kortlarda rakibiyle kıyasıya mücadele eden isimlerin birbirlerini daha yakından tanımalarını sağladı. Hüseyin Aydoğan toplantıda sporun toplumsal yaşama katkısını şöyle dile getirdi; “Spor, ferde sabırlı ve enerjik olmayı, sosyal grup ve toplum ile bütünleşmeyi sağlarken, fert ile toplum arası ilişkileri daha ahlaki kılmaktadır. Spor sayesinde insanlar aynı amaçlara yönelmeye, birlikte hareket etme duygusunu yaşamaya başlarlar.”

Hüseyin Aydoğan – Nashira City Resort Hotel Yönetim Kurulu Başkanı

‘SPOR VE TURİZM CAMİASINA TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki büyük deprem 10 ilde büyük yıkıma yol açtı. 45bine yakın vatandaşımız hayatını kaybetti.  Asrın felaketinden geriye acı dolu hikayeler kaldı. Bölgede arama ve kurtarma çalışmaları tamamlandı. Enkaz kaldırma çalışmaları ise sürüyor. Ancak zihinlerde oluşan enkazın kalması zaman alacak.

Hüseyin Aydoğan; “Depremzede vatandaşlarımıza kapılarını açan tesislerimize çok teşekkür ediyorum. Türk insanı her zaman olduğu gibi yardımsever bir halk olduğunu bir kez daha kanıtladı. Biz de Muratpaşa Belediyesi kanalıyla bir kamyon erzak yardımında bulunduk ve depremzede vatandaşlarımızı otelimizde ağırlamaya devam ediyoruz.. Özellikle yaşanan travmanın beyinlerde oluşturduğu enkazı yok etmede otellerin verdiği hizmetlerin payı büyük olacaktır.”

 ‘SPOR DOSTLUK, BARIŞ, KARDEŞLİKTİR

 Spor; Barış dostluk,kardeşliktir söyleminin içi boş bir slogandan ibaret olmadığının altını çizen Aydoğan, depremlerin ardından seferber olan spor camiasına da teşekkür etti. “Türkiye Futbol Federasyonu, Türkiye Basketbol Federasyonu, Türkiye Jokey Kulübü  AFAD’a destekte bulundu. Bütün kulüpler seferber oldu. Türkiye ve yurt dışında forma giyen yerli yabancı pek çok spor insanı taşın altına elini koydu.” dedi.

‘YÜREKTEN İNANIYORUM’

“İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Atalanta’da forma giyen milli futbolcu Merih Demiral’ın başlattığı kampanyaya da değinen Hüseyin Aydoğan,  “Merih’in depremzedelere yardım amacıyla başlattığı kampanyaya Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Neymar, Kevin De Bruyne, Karim Benzema, Harry Kane, Paulo Dybala, Eden Hazard, gibi isimler katıldı.  Olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonu kadın milli boksörlerin imzasının bulunduğu ay-yıldızlı formanın geliri unutulmayacak. NBA de forma giyen basketbolcuların katkısı da öyle. İsmini duymadığımız nice spor insanın destek verdiğine yürekten inanıyorum.”

‘ATİK’ İN GÖREVİ BUGÜN ÇOK DAHA ÖNEMLİ’

Yaşanan felaketin ardından spor dünyasının Türkiye’ye yönelik destekleri tüm insanlığı harekete geçirdiğini belirten Aydoğan, Sporun, kitlesel gücünü bir kez daha gösterdiğini kaydetti. Aydoğan, 40. Olağan genel kurulunu yapacak olan Antalya Tenis İhtisas ve Spor Kulübü (ATİK) in yeni dönemdeki faaliyetlerinin bugün çok daha önemli hale geldiğini söyledi. “ATİK yeni dönemde mevcut imkanlarını daha verimli kullanarak Türk tenisine katkıda bulunacak toplumsal olaylara duyarlı yeni sporcuların yetişip gelişmesini sağlayacaktır” dedi.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.