DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 25°C

HOTELTECH ANTALYA FUARI AÇILDI !

Antalya’da Hotel Tech , Otel Teknik Ekipman ve Malzemeleri Fuarı, ziyaretçilerine kapılarını açtı. Yerli ve yabancı firmaların 130 standının yer aldığı fuar, 10 Aralık’a kadar açık kalacak.

ARA REKLAM ALANI

Otel Teknik Ekipman ve Malzemeleri Fuarı

Antalya Fuarcılık İşletme ve Yatırım AŞ (ANFAŞ) tarafından bu yıl ilk defa gerçekleştirilen fuar, ANFAŞ Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde başladı.

Antalya 2022’de 13 milyondan fazla turisti konuk etti

Profesyonel Otel Yöneticiler Derneği (POYD) Başkanı Ülkay Atmaca, açılış töreninde yaptığı konuşmada, fuarın, turizm sektörü açısından önemli olduğunu söyledi. Dünyada turizm hareketliliğinin durduğu 2020’de Antalya’nın 3,5 milyon turist ağırladığını hatırlatan Atmaca, “Güvenli Turizm Sertifikası, dünyaya örnek oldu. Geçen yıl yaz döneminde dünyada en fazla turist ağırlayan kent olan Antalya, bu yıl da 13 milyondan fazla turisti konuk etti. Bu başarıyı gerçekleştiren herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

“Fuarlar, sadece katılımcılara değil, şehre hizmet ediyor”

ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bıdı ise fuarların, firmaların yanı sıra kentin ekonomisine önemli katkılar sunduğunu söyledi. Fuarların kente canlılık kattığını dile getiren Bıdı, “Sadece katılımcılar değil, herkes para kazanıyor. Fuarlar şehirde çalışan taksiciye, restoranlara, herkese hizmet ediyor. Pandemi döneminde fuarların önemi daha da çok anlaşıldı.” diye konuştu.

Yerli ve yabancı firmaların 130 standının yer aldığı fuar, 10 Aralık’a kadar açık kalacak

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.