DOLAR 32,3659
EURO 34,7153
ALTIN 2.400,57
BIST 10.173,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 29°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
29°C
Parçalı Bulutlu
Cum 24°C
Cts 22°C
Paz 26°C
Pts 25°C

Hedef sürdürülebilir ve adil dünya

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezi’nde (ASSİM), kadınların toplumsal sorunlar karşısında sürdürülebilir, adil çözümler üretmesini sağlayacak 2 günlük eğitim programı düzenliyor.

ARA REKLAM ALANI

İnovasyon ve girişimcilik eğitimi başlatıyor

ASSİM, yenilikçi fikirleri ve projeleriyle topluma katkıda bulunmayı ve kendi işini kurmayı hedefleyen kadınlar için sosyal inovasyon ve girişimcilik eğitimi başlatıyor. 2 gün sürecek eğitim programının ocak ayının 3’üncü haftası gerçekleşecek.

80 kadın katılacak

Toplumsal sorunlara yönelik mevcut çözümlerden daha etkin, verimli, sürdürülebilir, adil ve yaratılan değerin bireylerden önce bir bütün olarak topluma kazandırıldığı yeni bir çözüm olarak öne çıkan sosyal inovasyon eğitimine 80 kadın katılacak. Eğitim programıyla katılımcı kadınların girişimcilik becerilerini geliştirmesi, etkili proje yazma tekniklerini öğrenmesi, toplumsal sorunlara yaratıcı çözümler geliştirebilmesi hedefleniyor. Program sonunda ise kadınlar kariyerlerine yön verirken aynı zamanda yeni fikirlerle topluma fayda sağlayabilecek.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.