DOLAR 32,3945
EURO 34,6201
ALTIN 2.394,26
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 25°C
Az Bulutlu
Antalya
25°C
Az Bulutlu
Çar 24°C
Per 26°C
Cum 22°C
Cts 22°C

 HAVVA TAŞBAŞ, 2500 ÜYESİYLE ANKARA YOLUNA ÇIKTI

Girişimci, ödüllü iş insanı Havva Taşbaş İYİ Parti’den Antalya milletvekili aday adaylığını partililerin yoğun ve coşkulu destekleriyle açıkladı. Havva Taşbaş üye kaydını bizzat kendisinin yaptığı 2500 İYİ Partili ile Ankara yoluna çıktı.

MİLLETİN EFENDİSİ TBMM YOLUNDA

İyi Parti Antalya İl Başkanlığında coşkulu bir kalabalıkla karşılanan Havva Taşbaş milletvekili aday adaylığını açıkladı. Taşbaş, hayatından kesitler sunduğu konuşması sık sık alkışlarla kesildi. “Çobanlık yaptım, çapa vurdum, pamuk topladım, ekmek ettim. Her şeyi öğrendim. Bir şehirlinin bildiklerini de bilirim. Bilmediklerini de biliyorum. Köyde yetişmem benim bir şansımdı” dedi.

ARA REKLAM ALANI

TAŞBAŞ: ‘6 AYDA 2013 ÜYE TOPLADIM’

İyi Parti saflarına geçtikten sonra partisi için büyük emek verdiğini kaydeden İyi Parti milletvekili aday adayı Havva TAŞBAŞ, kapı kapı dolaşarak üye yaptığını ve Genel Başkanları Meral Akşener’e sunduğunu aktardı.

Havva Taşbaş, “Partime dedim ne lazım? Ne hora geçer arkadaşlar dedim. Üye dediler. Tamam dedim. Bulurum. Altı ayın içinde 2013 tane üye topladım. Tek başıma yanımda hiç yardımcı yok. Şoförüm yok. Herkes gönüllü imza attı. Yani Havva Taşbaş varsa ortada parti yok diyen insanlar. 1300 tane başka partiden üyelik sildim. Yaptığım üyeleri Genel Başkanımız Meral Akşener’e sundum. Bir sevindi, bir sevindi. Aferin kınalı kızım dedi. Ellerimi öptü. Sarıldı. Aferin sen bunu nasıl yaptın dedi. Bende anlattım”

Havva Taşbaş – İYİ Parti Antalya Milletvekili A. Adayı

‘SEN SIRAYA GİR, OY VERDİĞİM PARTİMDEN ÇEKİLİYORUM’

Toplamda kendisinin 2500 üye yaptığının altını çizen Havva Taşbaş, bu rakamın 4-5 katından da söz aldığını belirtti.

Havva Taşbaş, “Üç günde bütün köyü yazdım desem değil. Bir tanesini haricinde bir evden hiç olmazsa üç kişiyse bir tanesi yazıldı. Diğerleri de oy verecek arkadaşlar. Hepsi de söz verdi. Buradan imza atmayanlar oy verecekler. 2013 üyem var, beş yüz tane de evimde var üye sayım 2500. Ama bunun dört beş katı da şu anda söz vermiş durumda. Sen sıraya gir. Yemin ederim diyor kırk yıldır verdiğim partiden çekiliyorum. Yirmi yıldır verdiğim partiden çekiliyorum. Ben İYİ Parti’ye oy vereceğim diyorlar. Yeter ki biz kapı çalalım arkadaşlar.  Bunun sebebi inanarak çıktığım için Allah bana yardım ediyor”

İYİ PARTİ BUGÜN YÜZDE 20, YÜZDE 40 YAPABİLİRİZ

İyi Partinin bugün %15, %20 olduğunu kaydeden Antalya Milletvekili aday adayı Havva Taşbaş, bu oranı %40’a çıkartmanın çözümünü de anlattı. “Ömür boyu huzurlu olmak istiyorsak lütfen iki ay uyumayalım” dedi.

Havva Taşbaş: “Şimdi biz %15 miyiz? Yüzde yirmi miyiz sizce? Yirmi diyelim de yirmi olsun. Şimdi yirmiyiz değil mi? Şimdi herkes bir tane adam bulsa bak iki değil, bir tane adam olsa %40 etmez miyiz matematik hesabı? Bunu yapmak zorundayız. Kuvayı milli duygusuyla uyumak yok artık. Ömür boyu huzurlu uyumak istiyorsak lütfen iki ay hiç uyumayalım”

MECLİSİMİZDE İYİ VEKİLLER OLSUN, YOKSA BAŞARAMAYIZ

6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet dileyen Taşbaş, gerek zihinlerdeki, gerekse fiziki enkazı birlikte kaldırabilmek için mecliste, çalışkan dürüst vatanı seven iyi vekillerin olması gerektiğini söyledi.

Havva Taşbaş; “Depremzede arkadaşlarımız Türkiye’de şu anda ölenlere Allah rahmet eylesin. Hastalarımıza şifa versin. Kalanlarımıza da sabır versin. Bir gün onlarda, yarın bizde olmayacağını hiç garantisi yok. Türkiye’nin hali hiç iyi değil. Bir enkaz kaldıracağız, bir enkaz teslim alacağız. Ben istiyorum ki Mecliste gerçekten iyi vekiller olsun. Yoksa bu Türkiye kurtulmayacak. TBMM’de çalışkan, dürüst, vatanını seven vekiller olmasını istiyorum. Yoksa başaramayacağız “

NAMUSUM VE ŞEREFİM ÜZERİNE SÖZ VERİYORUM

İstiklal Marşından aldığı ilhamla kutlu bir yola çıktığını belirten Havva Taşbaş millete sözünü böyle verdi. “Dünyaları verseler bile bu cennet vatan için ben çalışacağım, çok çalışacağım. Atatürk’ümün kurduğu yüce mecliste olmak istiyorum. Sizlerin asil benim de vekil olduğumu namusum ve şerefim üzerine şu anda hepinizin önünde söz veriyorum arkadaşlar”

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.